Nature's Miracle Dog Urine Remover, 946ml

Nature's Miracle
69,99 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Nature's Miracle
Cod produs - SKU *21213000037
Stoc limitat

Descriere

Nature's Miracle Urine Remover Bio-Enzymatic - Solutie pentru eliminarea urmelor, petelor si mirosului de la urina cainilor.

Nature's Miracle® Urine Remover Dog vizează murdăria făcută de urina de câine şi înlătură reziduurile lipicioase care vin împreună cu ea. Datorită formulei bio-enzimatice a urinei cu acţiune rapidă care vizează murdăria de urină pentru animalele de companie, această murdărie poate fi îndepărtată cu uşurinţă şi mirosurile sunt neutralizate. Formula pe bază de bacterii produce enzime atunci când vine în contact cu murdăria şi continuă să funcţioneze până când murdăria nu mai este prezentă. Atunci când este utilizat şi depozitat conform instrucţiunilor, produsul este sigur pentru animalele de companie şi pentru casă şi poate fi utilizat pe mai multe tipuri de suprafeţe, cum ar fi covoare, podele dure, mobilier şi ţesături. Nature's Miracle® Urine Remover Dog este alegerea ideală pentru îndepărtarea murdăriei provocată de urina de câine şi lasă în urmă un miros discret, proaspăt, realizat din uleiuri esenţiale.

CARACTERISTICI:
- soluţie specială pentru murdăria făcută de urina câinilor
- eficientă în îndepărtarea urinei şi a reziduurilor lipicioase galbene
- neutralizează mirosurile pregnante de urină de câine
- se poate utiliza pe covoare, pardoseli dure, mobilier, ţesături şi multe altele
- sigur pentru animale de companie şi casă
- parfum realizat din uleiuri esenţiale

COMPOZIŢIE: apă, C9-11 Pareth-6, undeceth-5, trifosfat pentasodic, sodiu C14-16 sulfonat olefină, undecanol, parfum, acid citric, citronelol, linalool, limonen, pirofosfat tetrasodic, nitrat de magneziu, benzizotiazolinonă, sulfat de sodiu, C10-16 olefină, hidroxid de sodiu, clorură de sodiu, metilcloroizotiazolinonă, clorură de magneziu, metilizotiazolinonă.

INDICAŢII DE UTILIZARE: Înainte de utilizare, testaţi suprafaţa care trebuie tratată prin aplicarea soluţiei pe o zonă ascunsă pentru protejarea culorii. Aşteptaţi 5 minute, apoi ştergeţi cu o cârpă albă. Dacă culoarea este îndepărtată, nu utilizaţi Nature's Miracle® Urine Stain & Odour Remover pe acea suprafaţă. Nu utilizaţi pe lemn de esenţă tare, piele, catifea, mătase sau lână, suprafeţe poroase din piatră/ceramică. Utilizaţi întotdeauna nediluat acest produs.

Pentru îndepărtarea petelor şi a mirosului neplăcut: ştergeţi cât mai mult posibil din murdărie, apoi înmuiaţi bine zona afectată cu acest produs. Saturaţia este importantă pentru ca acest produs să poată pătrunde adânc. Se lasă să lucreze timp de 15 minute, apoi se şterge pata cu o cârpă curată.

Pentru pete rezistente: ştergeţi uşor pata înainte de a permite produsului să acţioneze timp de 15 minute.

Pentru mirosuri neplăcute persistente: re-trataţi prin umezirea zonei afectate şi lăsaţi să se usuce.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 RON.