Kong Dog Classic

Kong
3699 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita de la 199 Lei
Kong
Model: S
Cod produs - SKU KOT3E
Stoc limitat

Descriere

Jucarie Caine Kong Classic

Design-ul inovator si cauciucul natural de cea mai buna calitate pozitioneaza aceasta jucarie ca standard de calitate de mai bine de 30 de ani. Recomandat pentru caini adulti.
- Rezistenta - potrivita pentru cainii carora le place sa roada datorita cauciucului exceptional din care este realizata.
- Special creata pentru a fi umpluta cu diferite delicii, crescand gradul de atractabilitate al jucariei pentru caini.
- Amuzanta - la contactul cu solul genereaza sarituri cu traiectorii imprevizibile, fiind antrenanta pentru jocurile de aport.
- Fabricata in SUA

Produsul este recomandat in lumea intreaga de catre veterinari si dresori.
Sunt disponibile in 5 dimensiuni pentru a satisface cainii din orice rasa.

Joaca alaturi de catelul dumneavoastra este o modalitate extraordinara de a intari legaturi dintre voi, petrecand mai mult timp impreuna.

Este potrivita pentru cainii care sunt distrugatori inraiti ai jucariilor.

Joaca este importanta pentru mentinerea cainelui fericit si sanatos.
Cainilor le place sa alerge, sa prinda si sa aduca jucariile.

Culoare: rosu

Modele:

  • S - Este recomandata pentru urmatoarele rase de caini (cu o greutate intre 1 si 10 kg): Bichon, Chihuahua, Fox Terrier, Lhasa Apso, Maltese, Poodle (toy), Schnauzer pitic
  • M - Este recomandata pentru urmatoarele rase de caini (cu o greutate intre 5 si 15 kg): Beagle, Bichon, Boston Terrier, Brittany, Cocker Spaniel, Dachshund, Fox.
  • L - Este recomandata pentru urmatoarele rase de caini (cu o greutate intre 15 si 30 kg): Basset Hound, Boxer,German Shepherd, Golden Retriever.
  • XL - Este recomandata pentru urmatoarele rase de caini (cu o greutate intre 25 si 40 kg): Akita, Alaskan Malamute, American Pitbull, Basset Hound, Boxer, Bulldog, Chow Chow, Collie, Doberman, Dalmation, German Shepherd, Golden Retriever, Grey Hound, Irish Setter, Keeshond, Labrador Retriever.
  • XXL -
Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review