Eqvagel Forte, 150 grame

Farmavet Group
2999 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita de la 199 Lei
Farmavet Group
În stoc


Descriere

Eqvagel Forte - Gel antiinflamator pentru caini si cabaline

Prospect si indicatii:
  • relaxeaza muschii;
  • stimuleaza circulatia;
  • imbunatateste flexibilitatea;
  • confera senzatia de racorire;
  • se absoarbe rapid.
Masajul cu EQVAGEL FORTE relaxeaza muschii, elimina starea de oboseala, stimuleaza circulatia, imbunatateste flexibilitatea.

Compozitie: Isopropyl alcohol, Aqua, Menthol, Carbomer, Triethanolamine, Camphor, Euxyl PE 9010.

Mod si cale de administrare: Se aplica de 2-3 ori pe zi, pe zona afectata si se maseaza cu miscari circulare pana cand gelul este complet absorbit. Se poate aplica inainte si dupa eforturi intense, calatorii lungi cu avionul etc.

Depozitare: A se pastra la temperatura mai mica de 25⁰C, inchis etans. Produs inflamabil. A se feri de caldura si de foc. A se folosi de preferinta inainte de data inscrisa pe tub

Precautii: A se evita contactul cu ochii, mucoasele si in zone ce prezinta ulceratii. A nu se lasa la indemana copiilor.

ACTIUNE: EQVAGEL FORTE relaxeaza muschii, stimuleaza circulatia, imbunatateste flexibilitatea, confera senzatie de racorire si se absoarbe rapid.

INDICATII: Eficace in problemele zilnice. Masajul cu EQVAGEL FORTE relaxeaza muschii dupa efort, elimina starea de oboseala, stimuleaza circulatia si imbunatateste flexibilitatea. EQVAGEL FORTE ofera o senzatie placuta de racorire.

MOD DE UTILIZARE: Se aplica de 2-3 ori pe zi, pe zona afectata si se maseaza cu miscari circulare pana cand gelul este complet absorbit. Se poate aplica inainte si dupa eforturi intense, calatorii lungi cu avionul etc.

PRECAUTII SPECIALE DE UTILIZARE: A se evita contactul cu ochii, mucoasele si in zone ce prezinta ulceratii. A nu se lasa la indemana copiilor.

CONDITII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE: A se pastra la temperatura mai mica de 25⁰C, inchis etans. Produs inflamabil. A se feri de caldura si de foc. A se folosi de preferinta inainte de data inscrisa pe tub.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review