31%
 • Duoflect_pisica

Duoflect Pisica, 3 pipete

Ceva
74,99 RON (TVA inclus) 109,99 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Ceva
Greutate Pisica: sub 5 kg
Cod produs - SKU *187
Stoc limitat

Descriere

Duoflect Cat - soluție spot-on pentru pisica

Duoflect Cat soluție spot-on este un antiparazitar extern, folosit la pisicile cu o greutate corporală de 0,5 – 5 kg sau peste 5, în vederea tratării și prevenirii infestării cu purici și căpușe. 

Duoflect Cat soluție spot-on este un antiparazitar destinat pisicilor cu o greutate corporală de 0,5-5 kg sau peste 5 kg, având acțiune intensă în tratamentul și prevenirea infestațiilor cu purici și căpușe, acționând inclusiv pe ouăle puricilor. Duoflect Cat poate fi folosit și în cadrul schemei de tratament pentru controlul dermatitei alergice la purici (DAP), atunci când diagnosticul a fost stabilit de către medicul veterinar.

Antiparazitarul extern are o acțiune rapidă, ce protejează pielea pielea animalului timp de 8 săptămâni,  în cazul infestărilor cu purici, și timp de 5 săptămâni  în cazul infestărilor cu căpușe, după utilizare.

Indicații terapeutice:

Duoflect Cat este indicat a se folosi:

 • în tratarea și prevenirea infestărilor cu purici și/sau căpușe;
 • în vederea împiedicării dezvoltării paraziților externi, acționând inclusiv pe ouăle acestora;
 • pentru tratarea și controlul dermatitei alergice la purici.

Contraindicații:

 • nu se utilizează la iepuri, deoarece pot apărea reacții adverse grave care pot duce la mortalitatea acestora;
 • nu se utilizează la animalele bolnave sau în convalescență;
 • nu se utilizează în caz de hipersensibilitate la unul din componenții produsului farmaceutic

 COMPOZITIE

O pipetă Duoflect Cat de 0,4 ml (pisici sub 5 kg)conține:

Substanțe active:

 • Fipronil 68 mg;
 • (S)-metropen 34 mg.

Excipienți:

 • Butilhidroxianisol ( E320 ) - 0,08 mg;
 • Butilhidroxitoluen ( E321 ) - 0,08 mg;
 • Etanol (anhidru);
 • Dietilen glicol monoetil eter.

O pipetă Duoflect Cat peste 5 kg, de 0,7 ml conține:

Substanțe active: 

 • Fipronil 121 mg;
 • (S)-metropen 60 mg.

Excipienți:

 • Butilhidroxianisol ( E320 ) - 0,14mg;
 • Butilhidroxitoluen ( E321 ) - 0,14 mg;
 • Etanol (anhidru);
 • Dietilen glicol monoetil eter.

Specii țintă: pisici cu greutate corporală între 0,5-5 kg sau pisici peste 5 kg

MOD DE ADMINISTRARE

 Înainte de a utiliza acest produs recomandăm consultarea medicului veterinar în vederea stabilirii unui diagnostic corect și a unei conduite terapeutice adecvate.

Pentru a evita ca animalul să lingă soluția cutanată , Duoflect Cat se aplică direct pe pielea animalului , la baza  gâtului , zonă greu accesibilă pentru acestea.

 Tratamentul poate fi repetat la fiecare 5 săptămâni sau atunci când este cazul , în funcție de tipul și nivelul încărcăturii parazitare. Nu se recomandă ca tratamentul să fie repetat la un interval mai mic de 2 săptămâni.

Doza terapeutică

 1 pipetă Duoflect Cat ( 0,4 ml)/ 0,5-5 kg sau  1 pipetă Duoflect Cat ( 0,7 ml) / peste 5 kg

Reacții adverse și supradozare

S-au raportat foarte rar ( mai puțin de 1 animal la 10.000 animale tratate, inclusiv raportările izolate) reacții adverse ale produsului la locul aplicării , de genul zbârlirii părului,reziduuri uscate sau descuamare ușoară, aspect de păr ud.

În cazul în care animalul linge produsul, la pisici nu s-au observat reacții adverse.

Dacă observați orice reacție adversă nemenționată , sau dacă considerați că medicamentul nu a avut efecte vă rugăm să consultați medicul veterinar.

În urma studiilor făcute asupra produsului, nu au fost observate reacții adverse de supradozare pentru animalele țintă , respectiv pisici cu vârsta de 8 săptămâni ( greutatea corporală medie de 0,5 kg în prima zi de tratament), tratate la intervale de 2 săptămâni de 7 ori consecutiv, cu doze de până la 5 ori mai mult decât doza recomandată. 

 Administrarea produsului în perioada de gestație/lactație

Nu sunt studii suficiente care să ateste siguranța produsului, la administrarea soluției spot-on pisicilor aflate în perioada de gestație/lactație. Acesta se utilizează numai la decizia medicului veterinar curant.

 Atenționări privind utilizarea produsului

Este un produs folosit numai pentru uz extern, ce nu se administrează oral.

Se recomandă a se evita contactul cu ochii animalului. În cazul în care animalul vine în contact cu ochii, clătiți  imediat cu apă din abundență.

Nu aplicați produsul pe pielea iritată sau cu răni.

În cazurile masive de infestare cu purici, pentru o eficiență considerabilă se recomandă tratarea suprafețelor cu produse insecticide.

În cazul persoanelor care administrează produsul la animale, se recomandă a se evita contactul produsului cu gura, pielea și ochii.

Persoanele care se cunosc cu hipersensibilitate la substanțele active ale produsului, nu ar trebui să utilizeze acest produs pentru animal.

Se va evita manipularea animalului și joaca cu acesta pentru cel puțin 12 ore de la tratament. Se recomandă ca aplicarea tratamentului să se facă seara, pentru a evita cât mai mult posibil contactul cu animalele tratate.

Nu este indicat consumul de alimente pe toată perioada manipulării produsului. Acesta poate produce neurotoxicitate  și poate fi dăunător dacă este ingerat. Dacă produsul este ingerat în mod accidental , adresați-vă imediat medicului.

Prezentare ambalaj: Duoflect Cat soluție spot-on - cutie 3 pipete (0,4 ml sau 0,7 ml / pipetă). Pipetele sunt ambalate în blistere individuale, greu de deschis de către copii.

Condiții de depozitare: a se păstra în loc uscat și răcoros, la o temperatură sub 25°de grade. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A nu se utiliza după data expirării marcată pe pipetă și cutie.

Timp de așteptare: nu este cazul.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 RON.