18%

Douxo S3 Pyo Sampon, 200 ml

Ceva
6499 RON (TVA inclus) 7999 RON
Livrare gratuita de la 199 Lei
Ceva
În stoc

Descriere

Șamponul DOUXO® Pyo a fost înlocuit cu noul șampon DOUXO® S3 Pyo îmbunătățit.

Pe baza unor ample cercetări de piață efectuate cu medicii veterinari și proprietarii de animale, Ceva a dezvoltat în continuare șamponul DOUXO®. Noul șampon DOUXO® S3 Pyo conține clorhexidină și noul ingredient Ophytrium, care are un efect și mai mare asupra barierei pielii. Noul șampon este disponibil într-un suport practic pentru o singură mână, care permite, de asemenea, o dozare mai precisă.

Compoziţie: Ophytrium, Fără săpunuri, sulfați, parabeni, nanoparticule, coloranți, ftalați (plastifianți din PVC).

Specii tinta: Caini si pisici

Șampon demachiant pentru câini și pisici cu microflora pielii perturbate: Curăță și dezinfectează pielea, datorită efectului antiseptic al clorhexidinei digluconatului (3%), în același timp hidratează și întărește ecosistemul pielii. Efecte antibacteriene și antifungice. Restructura și distruge blana, făcând-o să pară moale și strălucitoare. Pentru utilizare regulată, DOUXO ® S3 Pousse Mousse este recomandat, care oferă un contact mai lung cu opiritum și clohexidină digluconat.

Instructiuni de utilizare:

Uz extern. Umezeste blana cu apa calduta. Aplicați șampon, masează și lăsați-l pe 5-10 minute, apoi clătiți bine. Produsul nu trebuie să intre în ochi. Repetați dacă este necesar. 1 pompă la 2 kg greutate corporală.
Dozare dublă pentru animale cu blană lungă sau groasă.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review