Cupoane cadou utilizabile pe site-ul happypets.ro

  • Cupon pentru prima comanda - reprezinta un cod transmis prin email exclusiv utilizatorilor care isi creaza un cont nou pe site-ul happypets.ro si este valoare de 5% din valoarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi la prima comanda. Codul trebuie introdus inainte de inregistrarea comenzii. Daca acesta nu a fost introdus la prima coamanda, el poate fi utilizat fara probleme la o comanda ulterioara in decurs de 1 an de zile. Atentie acest cupon nu se transmite sau aplica clientilor care plaseaza ca vizitator (fara creare de cont) sau pentru comenzile efectuate telefonic si prin email.
  • Cupon pentru abonare la newsletter - reprezinta un cod ce se transmite prin email in momentul cand utilizatorii se aboneaza la primirea de newslettere si este in valoare de 3% din valoarea unei comenzi.
  • Cupon pentru review - acesta se acorda pentru acordarea unui review pentru unul sau mai multe produse ce au fost achizitionate si este in valoare de 3%. 
  • Cupon din puncte de fidelitate - utilizatorii care au cont beneficiaza la fiecare comanda efectuata si livrata (nereturnata) de puncte de loialitate care pot fi convertite in cupoane cadou, care pot fi utilizate pentru reduceri la urmatoarele comenzi. Cuponele cadou au valabilitate de 365 zile de la data validarii.

Cupoanele cadou se pot aplica exclusv de catre utilizatori si nu pot fi aplicate de catre administratorii site-ului prin intermediul e-mailului sau telefonic.

Cupoanele nu sunt cumulative.


Informații

Producători

Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.