Cupoane cadou utilizabile pe site-ul happypets.ro

  • Cupon pentru prima comanda - reprezinta un cod transmis prin email exclusiv utilizatorilor care isi creaza un cont nou pe site-ul happypets.ro si este de 5% din valoarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi la prima comanda. Codul trebuie introdus inainte de inregistrarea comenzii. Daca acesta nu a fost introdus la prima comanda, el poate fi utilizat fara probleme la o comanda ulterioara in decurs de 1 an de zile. Atentie acest cupon nu se transmite sau aplica pentru comenzile efectuate telefonic si prin email.
  • Cupon pentru abonare la newsletter - reprezinta un cod ce se transmite prin email in momentul cand utilizatorii se aboneaza la primirea de newslettere si este in valoare de 3% din valoarea unei comenzi.
  • Cupon pentru review - acest voucher se acorda pentru publicarea si/sau evaluarea unuia sau mai multor produse ce au fost achizitionate si este in valoare de 5%. Voucher-ul se acorda o singura data indiferent de numarul de comenzi sau review-uri scrise si publicate.
  • Cupon din puncte de fidelitate - clientii site-ului beneficiaza la fiecare comanda efectuata si livrata (nereturnata) de puncte de loialitate care pot fi convertite in cupoane cadou, ce pot fi utilizate pentru reduceri la urmatoarele comenzi. Cupoanele cadou au o valabilitate de 365 zile de la data validarii.

Cupoanele cadou se pot aplica exclusiv de catre utilizatori si nu pot fi aplicate de catre administratorii site-ului prin intermediul e-mailului sau telefonic.

Cupoanele nu sunt cumulative.


Informații

Producători