Stimati clienti, va informam ca in acesta perioada procesarea si livrarea comezilor poate suferi intarzieri de pana la 4-7 zile lucratoare fata de termenul normal de livrare. Va multumim pentru intelegere!

Cupoane cadou utilizabile pe site-ul happypets.ro

1. Cupon pentru prima comanda - reprezinta un cod transmis prin email exclusiv utilizatorilor care isi creaza un cont nou pe site-ul happypets.ro si este un cuantum de 5% din valoarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi la prima comanda. Atentie acest cupon nu se transmite sau aplica clientilor care plaseaza ca vizitator (fara creare de cont) sau pentru comenzile efectuate telefonic si prin email.
2. Cupon pentru abonare la newsletter - reprezinta un cod ce se transmite prin email in momentul cand utilizatorii se aboneaza la primirea de newslettere si este in cuntum de 3% din valoarea unei comenzi.
3. Utilizatorii care au cont beneficiaza la fiecare comanda efectuata si livrata (nereturnata) de puncte de loialitate care pot fi convertite in cupoane cadou, care pot fi utilizate pentru reduceri la urmatoarele comenzi.

Informații

Producători

Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.