Atopivet Mousse, 250 mlBioiberica Bioiberica

C41

N/A

Stoc epuizat

219.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 21 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 21 puncte în valoare de 6.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Atopivet Mousse - produs de igienă pentru câini și pisici, ce contribuie la menținerea integrității cutanate prin hidratarea și hrănirea pielii animalelor de companie.

Substanta Activa:

Biosfeen® (Sfingolipide), Dermial® (Acid Hialuronic)

Există un număr tot mai mare de dovezi care arată că funcția barierei epidermice se deteriorează (scăderea nivelului de ceramide, modificarea filaggrinei și a expresiei peptidelor antimicrobiene) în dermatita atopică canină, confirmând necesitatea de a acționa direct asupra barierei cutanate cu produse dermatologice.

Compoziție: spumă dermatologică pe bază de Biosfeen® (Sfingolipide) și Dermial® (Acid Hialuronic). A se utiliza doar pentru animale. Destinat doar câinilor și pisicilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Biosfeen® este un extract unic de sfingolipide animale dezvoltat de Bioiberica care conține ceramide și un conținut ridicat de sfingomielină, un precursor al ceramidelor

Prezentare: flacon de 250ml 

Instrucțiuni de utilizare: Agitați bine înainte de utilizare. Pentru uz extern. Nu clătiți. Aplicați produsul direct pe piele, în special în zonele afectate.

Este recomandat să aplicați imediat după îmbăiere, iar până la următoarea îmbăiere, să treacă minimum 48 de ore.  Aplicați de două ori pe săptămână, timp de minim 4 săptămâni, iar ulterior aplicați 1 dată pe săptămână.