Gingivet Pasta Orala Caini & Pisici, 100mlStangest Stangest

*STA91

N/A

Livrare 2-4 zile

Stoc limitat

74.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 7 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 7 puncte în valoare de 2.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

GingiVet - pasta pentru suportul gingivitelor la caini si pisici

Suport nutrițional pentru animalele care suferă tulburări ale gingiilor și ale mucoasei bucale. Specii tinta: caini, pisici

Indicatii:
Gingivita
• Leziuni ale gingiilor
• Parodontita
• Herpesvirus
• Calicivirus
• Rani greu de vindecat

Instructiuni de administrare: 

  • 4 cm (2,5 g) /10 kg greutate corporală / zi. Doza poate fi crescută ca urmare a sfatului medicului veterinar!

Ingrediente: lizină: 125 mg, glicină: 250 mg, prolină: 200 mg, cisteină: 63 mg, ascorbat de sodiu: 64 mg, acid lipoic: 10 mg, zinc chelator al aminoacizilor: 50 mg (zinc: 10 mg), acid folic: 200 μg, Vitamina B12: 100 μg, Vitamina D3: 100 UI, L-seleniometionina: 350 μg (seleniu: 7 μg), malț și excipienți c.s.p.

Descriere:

Lizina: Participă la sinteza de colagen, anticorpi, hormoni, enzime etc. In prezent se administreaza pentru sprijin nutritional în infecțiile cu herpes virus la pisici.
Glicina: Este un aminoacid necesar în sinteza glutationului, antioxidant natural foarte important, care participă la reducerea stresului oxidativ prezent în afecţiunile parodontale si protejeaza suprafetele epiteliale expuse.
Prolina: Împreună cu lizina și vitamina C este un aminoacid essential care ajută la formarea colagenului. Îmbunătățește repararea și regenerarea tesutului gingival deteriorat in urma proceselor oxidative si inflamatorii.
Cisteină:
Acest aminoacid participă la sinteza glutationului, antioxidant natural care participă la reducerea stresului oxidativ prezent in afectiunile parodontale, protejand suprafețe epiteliale expuse.
Vitamina C:
activitate antioxidanta de combatere a radicalilor liberi generati in cazul afectiunilor parodontale. De asemenea, ajută în sinteza de colagen, favorizând regenerarea și repararea țesuturilor, scăzând permeabilitatea epiteliului gingival și prevenind pătrunderea toxinelor.
Acidul alfa-lipoic: Antioxidant universal, solubil în grăsime și apă, care traversează cu ușurință membrana celulară si promovează reciclarea substanțelor endogene și a antioxidanților exogeni.
Zinc: Deficiența de zinc crește permeabilitatea gingiilor, facilitând  patrunderea bacteriilor. Prezenta acestui mineral accelerează vindecarea rănilor.
Acid folic: Participă la progresia afecțiunilor gingivale. Facilitează vindecarea rănilor și reduce inflamația, fortificând bariera orala impotriva infectiilor.
Vitamina B12: Nivelurile sale se corelează invers proportional cu bolile parodontale. Aceasta
participă la vindecarea rănilor si promovează repararea gingiilor afectate de sangerari.
Vitamina D: Agent antiinflamator și imunomodulator pentru capacitatea de a inhiba mediatorii inflamatori care contribuie la afectiunile periodontale. Participă la sinteza proteinelor care fac parte din mucoasa, menținându-le integritatea și prevenind patrunderea agenților patogeni în țesuturile mai profunde.
L-selenometionina : proprietati imunomodulatoare, exercită un puternic efect antioxidant- este captator al speciilor reactive de oxygen.

Atentie! A nu se lasa la indemana animalelor si copiilor. Respectati instructiunile de administrare.
Ambalaj: pasta 100 ml