Discount WePatic

WePatic, 30 tableteWepharm Wepharm

N/A

Stoc epuizat

  • Small Breeds & Cats
  • Medium & Large

129.99 Lei

169.99 Lei

-40.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 27 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 27 puncte în valoare de 8.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

WePatic® ofera o combinatie cheie de substante protectoare si antioxidanti pentru a minimiza impactul modificarilor secundare in agresiuni si probleme hepatice

Celulele expuse oxigenului produc speciile reactive ale oxigenului (ROS). Aceste ROS sunt molecule de oxigen care au pierdut un electron si care incearca sa-l recupereze din moleculele vecine provocand pagube la nivel de membrane, colagen, procese enzimatice si de sinteza de proteine, conducand chiar la schimbari si mutatii ale ADN-ului. Aproape toate cauzele fibrogenezei hepatice implica ROS. In anumite situatii productia acestor radicali creste, initiind un proces de stres oxidativ.

Expunerea la materiale toxice, agenti infectiosi si chiar contactul prelungit cu acizii biliari in procesele de colestaza sunt cauzele comune pentru aceasta crestere a productiei de ROS.

SAMe (S-ADENOZIL-METIONINA) - Actioneaza ca o molecula precursor de tioli si mareste concentratia de glutation, care este cruciala in activitatea glutation-peroxidazei si critica in apararea impotriva ROS. WePatic® este disponibil cu un film gastroenteric pentru o biodisponibilitate mai mare.

ZINC - Are functie hepatoprotectoare extensiva. Inhiba productia de radicali liberi de oxigen protejand gruparile sulfohidril de oxidare. Ajuta la reducerea fibrozei prin actiunea chelatorului de cupru. Inhibarea peroxidarii lipidice functioneaza ca stabilizator al membranei celulare.

SELENIU - Seleniul este un element esential si un cofactor pentru peroxidaza glutationului, o enzima necesara pentru a reduce efectele nocive provocate de radicalii liberi de oxigen.De asemenea, are un efect care reduce transcriptia si expresia IL-6.

VITAMINA E - Joaca un rol vital in protejarea impotriva ROS. Este cea mai importanta vitamina liposolubila in complexul de protectie, impreuna cu glutationul si vitamina C. Combinatia cu seleniu ajuta la prevenirea actiunii peroxidazelor asupra membranelor celulare, protejand de actiunea acizilor biliari in situatii de colestaza.

VITAMINA C - Este o vitamina hidrosolubila care actioneaza in ficat, in principal ca un antioxidant, inactivand ROS SILIPHOS (SILIBINA + COMPLEX FOSFATIDILCOLINA) Este o sursa de silibina, foarte activa si cu biodisponibilitate ridicata pentru un efect antihepatotoxic si inhibitor asupra radicalilor liberi, ajutand la eliminarea agentilor nocivi de la nivel celular. Imbunatateste nivelul enzimelor hepatice. Stimuleaza productia de hepatocite noi, precum si imbunatatirea celor existente.

Creste sinteza proteinelor. Inhiba sinteza leucotrienelor inflamatorii, reducand inflamatia si fibroza.

Compozitie WePatic® per comprimat:      

  • Small Breeds and Cats - SAMe (S-Adenozil L-Metionina)80 mg; Siliphos (Silibina + Complex Fosfatidilcolina) 10 mg; Vitamina C 15 mg; Vitamina E 12 mg; Zinc 10 mg; Seleniu 6 microg
  • Medium and Large Breeds - SAMe (S-Adenozil L-Metionina): 300 mg; Siliphos (Silibina + Complex Fosfatidilcolina) 40 mg,  Vitamina C 50 mg; Vitamina E 30 mg; Zinc 20 mg; Seleniu 12 microg

Doze recomandate:

  • Animale pana in 5 kg: 1 tableta WePatic® Small Breed Dogs and Cats / zi
  • Animale intre 5 si 10 kg: 2 tablete WePatic® Small Breed Dogs and Cats / zi
  • Animale intre 10 si 20 kg: 1 tableta WePatic® Medium and Large Breed / zi
  • Animale intre 20 si 30 kg: 1,5 - 2 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi
  • Animale intre 30 si 40 kg: 2,5 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi
  • Animale peste 40 kg: 3 tablete WePatic® Medium and Large Breed / zi

Cereti sfatul medicului veterinar inainte de utilizare. Acest produs nu trebuie folosit ca un substituent al unei diete variate. A nu se depasi doza recomandata. Uz veterinar.