Discount Neo-K9+, 90 tablete

Neo-K9+, 90 tableteBoneo Boneo

N/A

Stoc epuizat

299.99 Lei

339.99 Lei

-40.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 29 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 29 puncte în valoare de 8.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

NEO K9+ este un supliment nutritiv pentru suportul sistemului osos si articulatiilor la caini

Formula terapeutică NEO-K9+ are în compoziție 80 mg R-ELF (Lactoferină cu adiție de ribonuclează), proteină patentată, ce este un real support în practica ortopedică asigurând susținerea și refacerea oaselor și articulațiilor.

NEO-K9+ contribuie la vindecarea fracturilor și la menținerea articulațiilor la cote optime de funcționare.

CUM FOLOSIM NEO-K9® ?

  • Talie mica (pâna la 5 kg) 1 tableta 90 zile
  • Talie medie (între 5 și 23 kg)  2 tablete 45 zile
  • Talie mare (peste 23 kg)   3 tablete   30 zile

Mulți dintre prietenii noștri căței confirmă că NEO-K9® este un tratament delicios! Pentru majoritatea câțeilor, tabletele sunt ușor de mâncat întregi, dar pentru cățeii și câinii mai mici cu dinți sensibili, puteți rupe cu ușurință comprimatele. În mod ideal, acestea trebuie administrate cu sau după o masă.

Cine a conceput NEO-K9®?
NEO-K9® a fost dezvoltat în SUA și este în prezent vândut în SUA ca Boneo Canine.

CUM FUNCȚIONEAZĂ NEO-K9®?
NEO-K9® este un supliment natural pe bază de lactoferină care contribuie la susținerea oaselor puternice și articulațiilor sănătoase la câini.
Acest supliment all-in-one utilizează decoperirile din șase brevete americane și se bazează pe un complex puternic care conține lactoferină îmbogățită cu ribonuclează (R-ELF). R-ELF este o proteină de înaltă calitate, naturală, fără lactoză, derivată din lapte care, a fost dovedit clinic că, menține oasele puternice prin: susținerea turnover-ului osos sănătos și prin asigurarea suportului structural pentru oase și articulații. R-ELF oferă, de asemenea, avantaje similare multor suplimente tradiționale precum promovarea mobilității, flexibilității și funcționărea sănătoase a sistemului articular. Pentru suportul complet, NEO-K9® conține, de asemenea, rații echilibrate de vitamine, minerale și antioxidanților esențiali sistemului scheletic canin.

DE CE ARE CÂINELE MEU NEVOIE DE NEO- K9®?
NEO-K9® este sigur și eficient pentru câinii de toate vârstele, dimensiunile și rasele. Formula este lipsită de glucozamină și poate servi drept alternativă multifuncțională pentru câinii cu sensibilități la glucozamină. NEO-K9® Formula de întreținere este deosebit de benefică pentru catelii de rasă mare în timpul fazelor de creștere rapidă, câini mici cu oase și articulații fragile, câini agili sau activi cu dureri și dureri și câini de vârstă pentru a putea continua să se bucure de activitățile preferate.
Formula NEO-K9® Clinică suține articulații și oasele puternice și sprijină nevoile cățelului. Această formulă clinică este disponibilă exclusiv prin intermediul medicilor veterinari.

DACĂ ÎI DAU CÂINELUI MEU NEO-K9®, ESTE NECESAR SĂ FOLOSESC SUPLIMENTE ADIȚIONALE PENTRU ARTICULAȚII?
NEO-K9® este conceput ca un supliment ALL-IN-ONE care susține atât sistemul articular al câinelui dvs. (sinteza colagenului, lubrifiere, mobilitate și confort) precum și sistemul osos (turnover-ul osos, densitatea etc.). Nu este necesar să folosiți alte suplimente în timpul tratamentului cu NEO-K9®, dar produsul poate fi adăugat la un program terapeutic existent. Adresați-vă medicului veterinar.

CÂTE TABLETE POT SĂ ÎI DAU CÂINELUI MEU?
Fiecare sticlă de NEO-K9® conține 90 de comprimate masticabile cu aromă de ficat și cârnați și poate fi folosite timp de 30-90 de zile, în funcție de greutatea câinelui. Respectați cantitatea recomandată zilnic. Verificați tabelul din partea laterală a flaconului.

CÂINELE MEU ESTE MOFTUROS. OARE O SA POATĂ LUA NEO-K9®?
Câinii pot fi mofturoși, motiv pentru care NEO-K9® a fost testat pentru gust. Fiecare tabletă este îndulcită și are o aromă delicioasă de ficat și cârnați - majoritatea câinilor consideră că NEO-K9® este o recompensă! În cazul în care câinele dvs. este unul dintre cei mofturoși, care nu vor înghiți tabletele, aceastea sunt ușor de zdrobit și de amestecat în mâncare.

ÎN CÂT TIMP SUNT VIZIBILE REZULTATELE NEO-K9®??
Rezultatele pot varia de la câine la câine, dar ar trebui să începeți să observați rezultatele pozitive ale NEO-K9® în 30 de zile.
ESTE NEO-K9®? UN PRODUS SIGUR ȘI DE CALITATE?
Absolut. NEO-K9® a fost dezvoltat în Statele Unite, în colaborare cu medicii veterinari și cu o echipă de cercetare care garantează siguranța. Toate ingredientele utilizate în formulă sunt naturale și provin de la furnizori certificați, din industria medicamenetelor umane. Toate ingredientele sunt, de asemenea, testate de terțe părți pentru puritate.
NEO-K9® este produs în UK respectând bunele practici de fabricație. Ingredientele active se încadrează în limitele recomandate de Consiliul Național de Cercetare și de Asociația Americană a Funcționarilor de Control al Alimentelor. Toate proteinele din lapte utilizate în formulă sunt fără lactoză și sunt sigure pentru câinii cu sensibilitate la lapte. Dacă aveți întrebări cu privire la nevoile de sănătate specifice ale câinelui dvs., adresați-vă medicului veterinar.