Inflavet, 60 tableteFarmadiet Farmadiet

N/A

Stoc epuizat

119.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 11 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 11 puncte în valoare de 3.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Inflavet - supliment nutritional pentru caini si pisici indicat in inflamatii cronice ce contine trans-resveratrol baicalina si acizi boswelici.

Inflamatia este raspunsul organismului la agresiunile interne sau externe care determina leziuni ale tesuturilor in scopul localizarii si eliminarii agentilor nocivi si repararii structurilor afectate.

Daca inflamatia are o durata mai lunga decat cea obisnuita se cronicizeaza si poate fi daunatoare pentru tesuturile inconjuratoare de aceea este foarte important sa o limitam.

Inflavet comprimate este un supliment nutritional pentru caini si pisici pe baza de trans-resveratrol baicalina si acizi boswelici care ajuta la combaterea efectelor daunatoare ale proceselor inflamatorii de orice etiologie boli inflamatorii osteoarticulare intestinale cutanate sau in cazuri de infectii virale sau bacteriene persistente.

Compozitie: Fiecare ½ de comprimat (pentru o greutate de 10 kg) contine: 125 mg de concentrat de Scutellaria baicalensis continand 50 mg de baicalina 83 5 mg de concentrat de Polygonum cuspidatum continand 25 mg de trans-resveratrol 62 5 mg de concentrat de Boswellia serrata continand 25 mg de acizi boswelici.

Administrare si dozaj: Se administreaza ca atare sau incorporat in dieta obisnuita.

 • Pentru caini: 
  • Greutate de pana la 10 kg: ½ comprimat. 
  • Greutate intre 10 si 20 kg: 1 comprimat. 
  • Greutate intre 20 si 30 kg: 1 ½ comprimate.
  • Greutate intre 30 si 40 kg: 2 comprimate.
  • Peste 40 kg: 2 comprimate.
 • Pentru pisici: * ½ comprimat.

In caz de nevoie si pe baza recomandarilor medicului veterinar se poate dubla doza. Compozitia produsului Inflavet asigura o toleranta digestiva excelenta. Urmati instructiunile medicului veterinar. A nu se lasa la indemana copiilor. Fiind un produs natural se pot observa diferente de culoare si miros fara ca acestea sa afecteze calitatea produsului.