Hill's PD Canine z/d Ultra Low Allergen

Hill's Dieta Caine z/d Ultra, 3 kgHill's Hill's

605755

N/A

Livrare in 2-4 zile

189.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 18 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 18 puncte în valoare de 5.40 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Dieta veterinara Hill's PD Canine z/d Ultra - hrana uscata pentru managementul nutritional al cainilor cu intoleranta la hrana uscata obisnuita care are ca rezultate: iritatii ale pielii ( dermatite, otite externe ), probleme digestive ( gastroenterite, colite). Cauzele principale ale acestora fiind reactia alergica la proteinele continute de hrana obisnuita, de aceea aceasta dieta contine proteine hidrolizate cu greutate moleculara mica si care sunt non - alergenice.

Ingrediente: cartofi deshidratati, hidrolizat de ficat de pui, amidon de cartofi, ulei vegetal, celuloza, sulfat de calciu, fosfat dicalcic, sare, carbonat de calciu, DL-metionina, taurina, vitamine si microelemente. Contine antioxidanti aprobati de UE.

Urmatoarele valori sunt punct de plecare, animalele au necesitati variate. Ajustarea cantitatilor se face pentru a mentine o greutate optima a animalului. Nu uitati sa lasati apa proaspata tot timpul cainelui dumneavoastra.

Indicatii:

  • alergie la hrana sau intoleranta la hrana

  • dermatite pruriginoase si/sau otite externe cronice

  • gastroenterite cronice si/sau colici

Contraindicatii:

  • pisici.

  • catei

  • catele gestante sau in lactante

Informatii suplimentare:

  • Proteinele cu o masa moleculara mai mica de 10,000 daltoni nu sunt detectate de sistemul imunitar. Proteinele animale (de pui) din Hill's PD Canin z/d Ultra Low Allergen sunt considerabil hidrolizate pentru a produce o masa moleculara maxima de 3000 daltoni. Acest lucru este critic în evitarea sensibilitatii sau reactiilor la hrana.

  • Alte ingrediente importante sunt: cartofi deshidratati, amidon de cartofi si ulei vegetal (purificat pentru a nu contine proteine)

  • Nici un alt ingredient din formula nu contine proteine sau nu s-au demonstrat cazuri de reactii alergice la caini.

  • Aceste particularitati fac din Hill's PD Canin z/d Low Allergen o hrana ideala ce ajuta la tratamentul si eliminarea unor reactii adverse ca dermatite pruriginoase nesezoniere, otite externe cronice, complex eozinofilc granulomatos, gastroenterite cronice si colite cronice (boli inflamatorii intestinale).

TalieToate taliile
IngredientePui
VarstaAdult
Tip hranaDieta veterinara
IndicațiiAlergii la hrană