Seachem Prime, 250mlSeachem Seachem

436-55

N/A

Seachem Prime 250ml - concentrat pentru tratarea apei de la robinet utilizata la acvariile cu apa dulce sau marina

Detalii

Stoc limitat

66.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Prime este solutia completa si concentrata de conditionare, atât pentru apa proaspata cat si sarata. Prime elimina clorul, cloramina si amoniacul. Prime transforma amoniacul într-o forma sigura, non-toxica, usor de eliminat prin biofiltrul bazinului.
Prime poate fi utilizat în timpul ciclarii bazinului pentru a atenua nivelul toxicitatii amoniacului / nitritilor. Prime detoxifica nitritul si nitratul, permitând biofiltrului sa le elimine eficient.
Acesta va detoxifia de asemenea orice metale grele gasite în apa de la robinet in concentratii tipice. Prime ajuta productia si regenerarea “mucusului”. Prime este non-acid si nu va avea impact asupra pH-ului. Utilizati la inceput si ori de câte ori adaugati sau înlocuiti apa.
 Utilizare:  un capac (5 ml) pentru fiecare 200 L de apa proaspata. Aceasta înlatura aproximativ 1 mg / l amoniac, 4 mg / L de cloramina, sau 5 mg / l de clor.
Pentru doze mai mici, va rugam sa retineti ca fiecare linie de capac este de aprox. 1 ml. Poate fi adaugat în acvariu direct, însa este de preferat sa se adauge in apa proaspata.
Daca adaugati direct in acvariu, adaptati doza in functie de volumul acestuia. Mirosul de sulf este normal. Pentru concentratii de cloramina deosebit de ridicate, o doza dubla poate fi utilizata în siguranta. Pentru detoxifierea nitritilor în caz de urgenta, poate fi utilizata pâna la de 5 ori doza normala. În cazul în care temperatura este mai mare de 30 ° C si nivelul clorului si al amoniacului sunt scazute, utilizati jumatate de doza.

 

IndicațiiApa dulce & sarata
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.