Condrovet Force HA Pisica, 45 capsuleBioiberica Bioiberica

SA21

N/A

Supliment nutritional pentru articulatiile pisicilor Condrovet Force HA

Detalii

Livrare in 2-4 zile

Stoc limitat

119.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 11 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 11 puncte în valoare de 3.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Condrovet Force HA pentru pisici se prezintă sub formă de capsule ce conţin o pulbere palatabilă. Conţinutul capsulelor poate fi presărat zilnic pe hrană. Dacă pisica consumă hrană uscată, hrana trebuie umezită cu o cantitate mică de apă, pentru ca pulberea să adere mai uşor. De asemenea, conţinutul capsulei se poate amesteca cu cantităţi mici de hrană umedă sau înmuiată, pentru a ne asigura că animalul a ingerat întregul conţinut al capsulei.
 Compoziţie: Glucozamină clorhidrat (puritate >99%), Condroitin sulfat CS Bioactiv.(puritate 100%), Mangan (sulfat de mangan)
Actiune: Condroitin sulfatul este o componentă de bază a matricei cartilajului şi este implicat în hidratarea sa. Este esenţial pentru menţinerea elasticităţii şi flexibilităţii articulare şi, când este suplimentat, joacă un rol important în reducerea degradării cartilajului articular. Glucozamina clorhidrat creşte sinteza componentelor matriciale prin condrocite, în special la animalele bătrâne, la care producţia componentelor matriciale poate scădea odată cu vârsta. Acţiunea sinergică a condroitin sulfatului şi a glucozaminei oferă o dublă acţiune condroprotectivă.
Manganul este adăugat pentru a ajuta la îmbunătăţirea producţiei componentelor cartilajului.
Indicaţii               
  • Condrovet Force HA pentru pisici este un supliment nutriţional recomandat pentru a ajuta la refacerea comfortului şi funcţiei articulare,  atunci cand apar probleme datorită vârstei înaintate, după intervenţii chirurgicale pe articulaţii sau datorită traumelor.
Doze şi mod de administrare:     
Este recomandată administrarea zilnică timp de 4 până la 6 săptămâni. Administrarea se poate face în DOZĂ UNICĂ ZILNICĂ conform următorului ghid de administrare:
  • pisicile <5 kg: 1 capsulă/zi
  • pisicile >5 kg: 2 capsule/zi
Contraindicaţii: Nu este cazul.
Reacţii adverse: Nu sunt.
Condiţii de depozitare : A se păstra în locuri răcoroase, ferite de umezeală şi de acţiunea directă a soarelui
IndicațiiAfecțiuni articulare