Cosequin HA

Cosequin HA CainiBioiberica Bioiberica

N/A

Cosequin Taste HA - Supliment nutritional pentru articulatiile cainilor

Detalii

Livrare in 2-4 zile

 • 40 tablete
 • 80 tablete

119.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 21 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 21 puncte în valoare de 6.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
COSEQUIN® HA este un supliment nutriţional recomandat câinilor cu probleme articulare. Condroitin sulfatul este o componentă cheie a matricei cartilajului şi este responsabil pentru o hidratare corespunzătoare. Este esenţial pentru menţinerea elasticităţii şi flexibilităţii articulaţiei, reducând degenerarea. Glucozamina clorhidrat creşte sinteza componentelor matriciale prin condrocite. Prin acţiunea sinergică a condroitin sulfatului şi a glucozaminei se asigura o dublă condroprotectie. Lichidul sinovial din articulaţii este compus în principal din acid hialuronic. Această moleculă, prin proprietăţile sale lubrefiante, oferă mobilitate articulaţiilor.
În unele afecţiuni articulare, calitatea lichidului sinovial poate fi afectată, iar prin scăderea concentraţiei de acid hialuronic se reduc flexibilitatea şi mobilitatea articulară. Hyaljoint DS®, datorită conţinutului în acid hialuronic, contribuie la menţinerea corespunzătoare a lichidului sinovial, lucru esenţial în refacerea mobilităţii articulare.
Compoziţie: Glucozamină clorhidrat(puritate > 99%), Condroitin sulfat (puritate 100%), HyaljointDS® (acid hialuronic)
Indicaţii               
 • la câinii cu osteoartrită şi procese degenerative ale cartilajelor articulare, datorită vârstei înaintate, efortului fizic şi unei greutăţi corporale excesive
 • la rasele de câini de talie mare, cu grad mare de displazie a şoldului, pentru limitarea apariţiei osteoartritei. In aceste cazuri, medicul veterinar ar trebui să evalueze necesitatea unei corecţii chirurgicale
 • după intervenţii chirurgicale sau traumatisme, pentru asigurarea unei mai bune recuperări a animalelor
Doze şi mod de administrare     
 • COSEQUIN® HA este uşor de administrat datorită palatabilităţii tabletelor. Poate fi administrat înainte, în timpul sau după masă, cât şi amestecat cu hrană. Datorită formei sale, tableta poate fi împarţită pentru a uşura administrarea la animalele de talie mică.
 • Se recomandă administrarea timp de 40 de zile, în funcţie de greutate, repetându-se administrarea de 2-3 ori pe an, în funcţie de indicatiile medicului veterinar.
 • Tabletele se administrează o data pe zi:
  • 0-10 kg           1 tabletă
  • 10-20 kg          2 tablete
  • 20-40kg           3 tablete
  • >40kg              4 tablete
Datorită compoziţiei sale unice COSEQUIN® HA oferă un efect de remanenţă: păstrează o bună stare a animalului mai mult de 3 luni, cu doar 40 de zile de tratament.
În afecţiunile cronice şi in functie de semnele clinice, după administrarea celor 40 de zile, se poate continua cu o administrare de întreţinere, reducând doza treptat, la fiecare 15 zile, până la o doză care este confortabilă pentru animal.
Fiind un produs natural, prezent în organism, nu are efecte adverse. Spre deosebire de alte tratamente, se poate administra perioade lungi de timp, fără a dăuna organismului.
Prezentare: Cutii cu 40,80,120, 240 şi respectiv 500 comprimate palatabile.
Condiţii de depozitare:  A se feri de umezeală şi lumină
IndicațiiAfecțiuni articulare
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.