Seachem PhosGuard

Seachem PhosGuardSeachem Seachem

N/A

Stoc epuizat

  • 250 ml
  • 500 ml

89.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 8 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 8 puncte în valoare de 2.40 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Seachem PhosGuard ™ elimină rapid fosfatii și silicatii din acvariile de apa dulce si marina. Nu este recomandat pentru acvariile de apa dulce aditionate intentionat cu fosfati.
PhosGuard™ este foarte poros pentru o mai mare capacitate de absorbtie și în formă sferica pentru un debit optim de apa. Depaseste clar toate produsele concurente, pe baza testelor independente efectuate.
Mod de utilizare:
Pentru cele mai bune rezultate, Seachem PhosGuard ™ ar trebui să fie plasat astfel încât să maximizeze fluxul de apa prin mediu. Acesta poate fi utilizat într-un filtru canistra, filtru cutie, sau în orice zonă cu flux ridicat de apa. 
În unele situații poate fi necesar să se utilizeze într-un sac de filtrare. Utilizați 250 ml (~ 1 ceasca) pentru fiecare 300L. Lăsați produsul în loc 4 zile, apoi testati pentru silicati /fosfati fie cu unul dintre pachetele multitest: Fosfat ™ sau multitest: Silicat ™. 
În cazul în care concentrația de componente pe care încercați să o controlati nu a scăzut la aproximativ 0,02 mg / L, înlocuiți PhosGuard™, în caz contrar lăsați în loc, până când conținutul in fosfati începe să urce din nou. 
Atâta timp cât concentrațiile rămân sub control, produsul nu este epuizat. Fiecare 500 ml de PhosGuard ™ tratează peste 600 L (de exemplu, va elimina până la 30 mg / L fosfati din 600 l de apă), în funcție de concentratia initiala de fosfati precum si de incarcatura biologica.
Nu este recomandat supradozajul.
PhosGuard™ nu este o rășină de schimb, aceasta nu elimina nimic în apă. Poate fi îndepărtat, uscat, și apoi reîntrodus in utilizare până la epuizare. Utilizarea continua unor cantități mici este de preferat unei utilizari intermitente a unor cantități mai mari.
Atentionari speciale:
  • Poate genera căldură la contactul inițial cu apă. Umeziti prin adăugarea la un volum dublu de apă dulce (de exemplu, 250 ml de produs în 500 ml apă), urmată de o clătire si introducerea in unitatea filtranta.
IndicațiiApa dulce & sarata
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.