Seachem de*nitrate, 1LSeachem Seachem

137-55

N/A

Material filtrant pentru acvariu Seachem denitrate 1000 ml

Detalii

La comanda - se livreaza in 7-10 zile

79.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 7 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 7 puncte în valoare de 2.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Seachem de*nitrate™este un material economic, natural, poros, cu o distribuție a porilor și o geometrie care promovează atât o nitrificare aeroba, în primii câtiva milimetri adancime și anaerobă la bază. Materialul are o suprafață mare și suportă o densitate mare de bacterii.
Deși de*nitrate™ are o capacitatea de a captura nitratii, aceasta, precum alte materiale de retinere, cum ar fi anumiti zeoliți și rășini sintetice, este destul de limitat și mecanismul primar de eliminare a nitraților este anaerob.
Utilizare:
  • Pentru cele mai bune rezultate, de*nitrate™  ar trebui să fie pozitionat pentru a se asigura flux de apa prin el, cum ar fi într-un filtru canistra, modulul de filtrare chimica, sau filtru cutie. 
  • Debitul nu trebuie să depășească 200 L pe oră. Dacă rate mai mari de debit sunt inevitabile, se recomanda Matrix ™ sauPond Matrix ™.
  • Clatiti de praf înainte de utilizare. După ce de*nitrate™ a fost utilizat pentru mai multe zile, concentrațiile de nitrați ar trebui să înceapă să scadă treptat la o concentrație de aproximativ 4-5 mg / l.
  • Atâta timp cât concentrațiile de nitrați rămân sub control, produsul nu este epuizat.
  • Fiecare 500 ml de de*nitrate™ tratează aproximativ 100-200 L, în funcție de concentrația de nitrați inițială și incarcatura biologica.
  • Dacă sunt prezente initial concentratii foarte mari de nitrați, acestea ar trebui să fie coborâte la mai puțin de 20 mg / L cu schimbari de apa.
IndicațiiApa dulce & sarata
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.