Seachem Purigen

Seachem PurigenSeachem Seachem

N/A

Stoc epuizat

  • 100 ml
  • 250 ml
  • 500 ml

69.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 19 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 19 puncte în valoare de 5.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Seachem Purigen - Material filtrant pentru acvaristica 

Purigen® este un adsorbant sintetic premium care este deosebit de orice alt produs de filtrare de pe piata. Acesta nu este un amestec de rasini schimbatoare de ioni sau adsorbanti, ci un polimer unic macroporos sintetic care elimina impuritatile solubile si insolubile din apa, la o rata si capacitate care depaseste toate celelalte produse cu 500%. Purigen® controleaza amoniacul, nitritii si nitratii prin eliminarea deseurilor organice azotate care ar elibera altfel acesti compusi daunatori. Impactul Purigen® asupra oligoelementelor este minim. Creste in mod semnificativ nivelul redox-ului. Limpezeste apa pana la o claritate de neegalat.Purigen® se intuneca progresiv pe masura ce se epuizeaza si este usor reinnoit prin tratare cu clor. Purigen® este fabricat pentru mediile marine si mediile de apa dulce.
De ce este diferit

Selectivitate: Purigen® este rasina organica cu cea mai mare capacitate de filtrare de pe piata. Niciun alt produs nu se poate compara cu capacitatea sa de a curata murdaria si de a limpezi apa pana la o claritate de neegalat. Spre deosebire de alte produse de pe piata, care sunt simple de rasini schimbatoare de ioni, Purigen® este special conceput pentru a fi o rasina care extrage materiile organice. Cand rasinile schimbatoare de ioni sunt umplute la capacitate maxima cu metale si alti contaminanti, Purigen® abia a inceput sa-si atinga potentialul. Purigen® ignora in general compusii simpli elementari, avand o afinitate extrema pentru materiile organice azotate. Sursa principala de compusi cu azot intr-un acvariu sunt deseurile. Pesti, coralii, chiar si plantele produc deseuri azotate. Purigen® elimina aceste deseuri mai rapid si mai in detaliu decat orice alt produs de pe piata.

Capacitate: Purigen® poseda capacitatea sporita datorita suprafetei sale vaste. Toate celelalte rasini de pe piata sunt pur si simplu margele sferice extrudate.Aceste margele raman fine, chiar sub un microscop. Purigen® este atat sferic, cat si macroreticular. Produsul are pori microscopici care sa mareasca suprafata utila de mai multe ori decat o rasina pur sferica.

Regenerare: Purigen® pot fi, de asemenea, regenerat. Pe masura ce absoarbe produse reziduale, Purigen®isi va schimba culoarea de la o pal blond, la un maro inchis, aproape negru. Odata epuizat produsul poate fi regenerat cu o solutie de inalbitor si apa. inalbitor va "arde" literalmente materiile organice ce au fost eliminate din rezervor. Evitati produsele care pretind ca pot fi regenerate cu o solutie de saramura. Aceasta este procedura de regenerare in scopuri non-ionice. O solutie de saramura nu va elimina materiile organice.in timp ce astfel de rasini au o capacitate limitata de adsorbtie a materiilor organice, un proces de regenerare cu saramura doar inlocuieste compusi ionici eliminati.Aceasta nu distruge moleculele organice mari ce au fost eliminate.

Utilizare

Se clateste inainte de utilizare. Utilizati intr-un sac cu ochiuri fine.

100 ml de Purigen tratea pana la 400 L pana la sase luni. Epuizarea este indicata de o decolorare pronuntata a bilelor de culoare maro sau negre.

Procedura de Regenerare

Se inmoaie intr-o solutie apa - inalbitor 1:1: timp de 24 de ore intr-un container nemetalic, intr-o zona bine ventilata, departe de copii. Clatiti bine, apoi scufundati timp de 8 ore intr-un vas care contine 2 linguri de ChlorGuard™, Prime®, sau declorinator echivalent, per cana de apa. Clatiti bine. Culoarea originala si intreaga activitate ar trebui sa fie restaurate si Purigen® este gata pentru refolosire.Nu refolositi daca mirosul de clor este detectabil. in caz in care aveti indoieli, scufundati produsul intr-o cantitate mica de apa si utilizand un kit de testare al nivelului de clor, testati nivelul clorului rezidual.

By on 30 Apr 2022 (Seachem Purigen) :
(5/5

Bun

Filtrează bine apa se limpezeste e un produs de top nota 10

By on 31 Mar 2021 (Seachem Purigen) :
(5/5

apa cristal

produs f bun, firma cunoscuta, merita achizitia.