Lintbells YuMOVE Dog

Lintbells YuMOVE DogLintbells Lintbells

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 120 tablete
  • 300 tablete

209.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 44 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 44 puncte în valoare de 13.20 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

YuMOVE Dog - Supliment nutritiv cu glucozamina, condroitina si acid hialuronic pentru articulatiile cainilor YuMOVE Dog

Suplimentul pentru articulații Numărul 1 în Marea Britanie

YuMOVE Dog este un produs premium, cu formulă naturală și acționează în trei moduri: ameliorează rigiditatea, protejează pe termen lung sănătatea articulațiilor și îmbunătățește mobilitatea.

Fiecare comprimat conține: 250mg Glucozamină HCL, 150mg Midie cu buze verzi (conține condroitină naturală), 1.5mg Acid Hialuronic, 3mg Mangan, 12.5mg Vitamina C, 0.5mg Vitamina E .


YuMOVE Dog este dovedit că acționează în doar 6 săptămâni*, datorită compoziției, în care intră și un ingredient modial de top - VitaEase™ midia cu buze verzi ,extras la rece în vid.

Vezi de ce proveniența este atât de importantă pe www.lintbells.com/vitaease

Compoziție: Fosfatdicalcic, Hidroclorură de glucozamină (28%), Midie cu buze verzi pulbere(17%), Pulbere de ficat, Stearat de Magneziu, Acid Hialuronic(0.17%).

Aditivi: Aditivi nutriționali (per kg) Vitamina C 1 4200mg Vitamina E 550mg Sulfat de Mangan monohidrat 3407m.

Constituenți analitici: Proteine 20%, Grăsimi 2.8%, Fibre brute 7.7%, Cenușă brută 25.1%.

Doar produsele Lintbells conțin ingredientul unic VitaEase™ Midie cu buze verzi.
Este unul dintre ingredientele cheie al gamei YuMOVE, și provine din cele mai atent selecționate golfuri cu apă limpede și cristalină din Noua Zeelandă.

Datorită condițiilor speciale de creștere și procesare, elementele active sunt de cel puțin 4 ori mai puternice decât cele ale versiunilor standard.

Ajuta articulatiile rigide

  • VitaEaseTMMidia cu buze verzi din apele cristaline ale Noii Zeelande oferă o sursa incredibil de concentrată în Omega 3, al cărui efect este dovedit că ameliorează articulațiile rigide. Sursa și concentrația fac toată diferența – produsul nostru conține de 4x mai mult Omega 3 activ decât versiunile standard.

Sustine structura articulatiei

  • Concentrația crescută de glucozamină furnizează o mare parte din "blocurile" de construcție pentru cartilaj -țesutul conjunctiv dur care protejează articulația.Condroitina naturală, regăsită în VitaEase™ midia cu buze verzi, ajută la menținerea sănătății cartilajului și articulațiilor pentru mai mult timp.Manganul sprijină formarea de colagen în cartilaj, tendoane și ligamente.

Îmbunătățește mobilitatea

  • YuMove Dog conține o formă unică de acid hialuronic-numai al nostru este dovedit că ajunge la nivelul articulației în mai puțin de 2ore, ajutând la mecanismele de lubrifiere și amortizare. Vitaminele C ș E sunt antioxidanți naturali ce neutralizează radicalii liberi, ajutând la menținerea mobilității articulației. 

Instrucțiuni de administare:

Aceste comprimate cu gust foarte plăcut pot fi oferite ca o recompensă sau pur și simplu adaugate în hrană. Dublați cantitatea zilnică recomandată în primele 4-6 săptămâni.

  • Câini< 15kg 1 comprimat/ zi

  • Câini16-30kg 2 comprimate/ zi

  • Câini31-45kg 3 comprimate/ zi

  • Câini> 45kg 4 comprimate/ zi

În cazul în care câinelui trebuie să i se administreze mai mult de 1 comprimat, rația se distribuie pe toată durata zilei.

Atentie! A nu se administra cățelelor gestante sau care alăptează.

Fiecare comprimat conține: 250mg Glucozamină HCL, 150mg Midie cu buze verzi ( contine condroitină naturală), 1.5mg Acid Hialuronic, 3mg Mangan, 12.5mg Vitamina C, 0.5mg Vitamina E

Depozitare: într-un loc uscat și răcoros.

By on 08 Aug 2021 (Lintbells YuMOVE Dog) :
(5/5

Eficient

Recomand

By on 08 Jun 2021 (Lintbells YuMOVE Dog) :
(5/5

SD

Foarte multumita.

By on 03 May 2021 (Lintbells YuMOVE Dog) :
(5/5

Excepțional

Catelusa noastră (8 ani) , un ciobănesc belgian Tervueren, are de 2,5 ani o coxartroza la soldul drept, tratată de 1,5 ani cu YuMove (2cp/zi) și, deși inițial se agrava progresiv, avea dureri și șchiopăta vizibil, în prezent nu-ti mai dai seama ca are ceva, nu mai schioapătă, alergând normal. Recomand