Lintbells YuDIGEST Plus Dog

Lintbells YuDIGEST Plus DogLintbells Lintbells

N/A

Supliment nutritiv pentru caini cu digestie sensibila YuDIGEST Dog

Detalii

La comanda 3-5 zile

 • cutie 6 plicuri
 • cutie 30 plicuri
 • cutie 60 plicuri

44.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 30 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 30 puncte în valoare de 9.00 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
YuDIGEST Dog este un complex probiotic/prebiotic zilnic care sprijină echilibrul natural al sistemului digestiv - ideal pentru câini cu sensibilitate gastrointestinală.
Este singurul supliment digestiv pentru câini care conține probiotice și complexul nostru unic BioActiv™ cu trei prebiotice naturale diferite pentru a bloca bacteriile dăunătoare și a hrăni bacteriile benefice, ajutând câinii cu digestie sensibilă.
Fiecare comprimat conține: 200 milioane bacterii probiotice E. faecium, un complex de prebiotice BioActiv™ format din 250mg MOS, 250mg scFOS, 125mg Beta Glucani.
 • O abordare completă a sănătății digestive
 • Calitate premium cu un nive ridicat de ingrediente active
 • Ingrediente din surse pure
 • Ușor de utilizat
 • Singurele suplimente cu complexul unic BioActiv™-ingrediente active dovedite științific că sprijină sănătatea digestivă
 • Recomandat de medici veterinari și crescători
Restabilește echilibrul natural
Combinația noastră unică de 3 prebiotice diferite cu eficacitate dovedită științific și 1 miliard de bacterii probiotice per plic susține bacteriile "benefice" și blochează bacteriile "dăunătoare" pentru a asigura un echilibru digestiv sănătos.
Leagă bacteriile dăunătoare, virusurile si toxinele
Montmorilonitul este un tip special de argilă, care leagă virusurile și toxinele astfel încât acestea să poată trece în condiții de siguranță prin sistemul digestiv al câinelui tău. S-a dovedit a fi de până la 20 de ori mai eficient decât alte argile utilizate in mod obișnuit, cum ar fi caolinul.
Susține bariera intestinală
Treonina este un aminoacid esențial care ajută celulele din intestin să producă mucoasa de protecție a intestinului, care adesea este pierdută in timpul tulburărilor digestive.
Încurajează digestia sănătoasă Făina din seminte de in ofera o sursa naturală de fibre bogată în lignani si antioxidanti pentru a sprijini o digestie sănătoasă. Asocierea finalăin calmarea stomacului
YuDIGEST Dog si YuDIGEST PLUS pentru caini lucreaza impreuna pentru a restabili si a mentine digestia.
Incercati YuDIGEST Dog in fiecare zi pentru a sustine sanatatea sistemului digestiv, a mentine scaunele tari si a creste numarul bacteriilor “benefice” in intestin dupa utilizarea YuDIGEST PLUS pentru caini pentru a ajut aanimalul dvs. sa ajunga inapoi la o stare normala incazul in care acesta a avut o “suparare” majora.
Instrucțiuni de administare:
YuDIGEST PLUS este potrivit pentru câini și pisici.
Suplimentul nostru este foarte placut la gust și ușor de utilizat - se adaugă întreaga cantitate peste hrana zilnică, urmând instrucțiunile de ma ijos, atâta timp cât se consideră necesar, sau conform indicațiilor medicului tău veterinar. De asemenea, poți amesteca YuDIGEST PLUS for Dogs cu 10-15 ml de apă caldă pentru a forma o pastă, apoi hrănește-ți direct animalul de companie.
Odată ce l-ai amestecat cu apă, utilizează-l imediat, nu îl păstra.
 • Câini și Pisici< 5kg 1/2 plic/ zi
 • Câini6-15kg 1 plic/ zi
 • Câini16-35kg 2 plicuri/ zi
 • Câini> 35kg 3 plicuri/ zi
Fiecare plic conține: 1 miliard de bacterii probiotice E. faecium, 1000mg MOS, 1000mg sc FOS, 125mg Beta Glucani, 500mg Montmorilonit, 200mg Treonină, 2000mg Făină din Semințe de In.
Depozitare: într-un loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui.
Producător:LintbellsLtd.West Barn, FaircloughHall Farm, Halls Green, Weston, UK

Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.