Discount Glykan Compact 400 tablete

Fortan Glykan Compact, 400 tableteFortan Fortan

N/A

Fortan Glykan Compact - supliment nutritiv pentru sanatatea articulatiilor la caini

Detalii

Livrare in 2-4 zile

239.99 Lei

249.99 Lei

-10.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 23 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 23 puncte în valoare de 6.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Proprietăţile anti-inflamatorii ale midiilor Perna canalicula, ce cresc doar în apele din Noua Zeelandă, au fost descoperite undeva pe la mijlocul anilor ’70. Încă de atunci aceste midii au început să se folosească în diverse suplimente alimentare, atât pentru om cât şi pentru animal. Studii aprofundate asupra organismului animalelor au demonstrat efectele benefice.
S-a studiat faptul că, pentru câinii din toate rasele şi de toate vârstele, nutrienţii valoroşi sunt esenţiali pentru articulaţiile, cartilajele şi sistemul locomotor al acestora.
O parte considerabilă a cartilajelor o reprezintă glucozaminoglicanii. Ei asigură ţesutului elasticitate şi ajută la dezvoltarea armonioasă a cartilajelor, a articulaţiilor, a tendoanelor şi a discurilor intervertebrale.
Multe din substanţele conţinute în această categorie de midii din Noua Zeelandă sunt unice. Pe lânga glucozaminoglicani, extractul acestor midii conţine 10 nutrienţi minerali diferiţi, 10 L-aminoacizi esenţiali pentru organism, acizi graşi omega-3, enzime şi micronutrienţi pentru susţinerea ţesutului conjunctiv şi a cartilajelor.
Deoarece nici cartilajele şi nici ţesutul conjunctiv nu sunt alimentate cu sânge, ţesuturile trebuie alimentate în alte moduri, şi anume prin difuzie, adică o dislocare de fluide între sinovia (lichidul sinovial), cartilaje şi ţesutul conjunctiv.
O condiţie esenţială pentru ca această difuzie să aibă loc este existenţa unui necesar de lichid sinovial şi o cantitate suficientă de apă în cartilaje şi în ţesutul conjunctiv. În acest caz, glucozaminoglicanii pot avea rol de stocare a apei în cartilaje şi în ţesutul conjunctiv, ajutând astfel la îmbunătăţirea funcţiilor articulaţiilor şi la formarea de lichid sinovial în organism.
Cartilajele afectate, ligamentele şi capsulele articulare sunt astfel regenerate şi însănătoşite.  
Fortan Glykan Compact® de asemenea conţine şi metionină pentru sulfatarea glucozaminoglicanilor în articulaţii. Metionina are de altfel şi proprietăţi benefice care sprijină constituţia naturală a corpului.
Căţeii din rasele de talie mare necesită mai mulţi glicani decât cei din taliile mai mici, şi totodată şi câinii de performanţă, câinii supuşi la antrenamente şi mai ales câinii bătrâni sau bolnavi.
Glicanii din Fortan Glykan Compact® ajută la menţinerea agilităţii articulaţiilor şi a unui sistem locomotor sănătos şi puternic.
Ingrediente: extract de midii Perna canalicula 40%, gelatină, suplimente minerale, alge, drojdii, produse vegetale derivate.
Analiza medie: proteină brută 50,6%, grăsime brută 4,0%, cenuşă brută 16,8%, fibre brute 3,0%.
Aditivi per Kg: DL-metionină 20.000 mg, glicină 10.000 mg, acid citric.
Dozare:
  • catei până în 6 săptămâni = 1 tabletă.
La câini adulţi:
  • până în 5 kg greutate corporală = 1 tabletă.
  • până în 10 kg greutate corporală = 2 tablete.
  • până în 20 kg greutate corporală = 4 tablete.
  • până în 30 kg greutate corporală = 6 tablete.
  • peste 30 kg greutate corporală = 7-8 tablete.
La pisici:
  • până în 5 kg greutate corporală = 1 tabletă.
Doza recomandată: 1 tabletă per 5 kg greutate corporală (1 tabletă Fortan Glykan Compact® are cca. 1,0 grame).
TalieToate taliile
VarstaToate stadiile
IndicațiiAfecțiuni articulare