Felisept Spray

Felisept SprayFelisept Felisept

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 30 ml
  • 100 ml

54.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 8 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 8 puncte în valoare de 2.40 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Spray-ul de calmare Felisept® Home Comfort ajuta la controlul si reducerea comportamentelor nedorite ale in spatiul de locuit (Ex: urinare/ marcare teritoriu, zgariat, sensibilitate excesiva sau iritabilitate).

Specii tinta: pisici

Mod de administrare/ folosire:

Se pulverizeaza in zona de comfort a pisicii, zilnic.

Pentru deplasari, se recomanda pulverizarea direct in cusca de transport cu cca 15 minute inainte de folosire. Pentru deplasari mai lungi, se repate pulverizarea la 4-5 ore.

Fiecare pisica este unica si are nevoi si comportamente diferite. Rezultatele tratamentului pot varia de la un individ la altul,  iar modul de reactie la ingredientele Felisept sa fie mai rapid sau mai intens. In majoritatea cazurilor, imbunatatirea comportamentului a fost notata dupa doar cateva zile. Pentru rezultate optime se recomanda o aplicare pentru minim 30 zile.

Ingrediente/ substante active:

Substanta activa din Felisept® este extractul de Iarba Pisicii/ Menta Pisicii  (Nepetia cataria L.). Datorita compusului ‚Nepetalactona‘, extractul joaca un rol de calmant social, motiv pentru care este indicata in mod special situatiilor stresante relationate cu teritorialitatea sau cu interactiunile sociale.

Testele clinice pe pisici au demonstrat ca ingredientele din Felisept Home Comfort scad considerabil frecventa si durata comportamentelor care declanseaza stresul pisicilor.

Mai mult, aceste teste au subliniat ca efectul calmant al “Nepetalactonei” este intensificat si este mult mai pretios atunci cand este administrat pe perioada lunga de timp.

Catnip (Nepeta cataria L.) – planta din familia Lamiaceae, care include si diferite specii de menta. Planta este cunoscuta si sub numele de „menta pisicii” / „iarba pisicii” datorită atractiei sale deosebite pentru pisici si alte specii feline.

Descriere:

Asemeni oamenilor, animalele pot fi supuse unor situatii care genereaza reactii la stres. Stresul reprezinta o reactie normala a organismului impotriva anumitor atacuri. Insa, cand aceste situatii se prelungesc sau se intensifica, genereaza stari de discomfort sau chiar dereglari patologice de comportament cum sunt nevrozele sau depresia. In cazul particular al animalelor de companie care stau in locuinta, starile de stres pot conduce la comportamente extrem de periculoase sau stanjenitoare si pot afecta coabitarea dintre oameni si animale.

La pisici, situatiile care pot genera stres apar in principal datorita factorilor sociali si teritoriali. In mediul natural, pisica este un animal solitar si teritorial. Majoritatea cauzelor de stres din locuinte sunt reprezentate de prezenta unei noi pisici sau animal de companie, sau chiar a unei noi persoane, de obicei copil.

Alte surse de stres sunt schimbarea mediului de viata, rearanjarea sau renovarea mobilierului si mai ales schimbarea locuintei. Pe langa toate acestea, orice situatie pe care pisica o simte ca o obligatie, va deveni cauza de stres (vizitele la veterinar, calatoriile, artificiile, tunetele, etc)

Semnalele de stres pot fi reprezentate de:
• Urinare pe mobilier sau alte obiecte
• Reactii violente cum sunt zgarieturile sau muscaturile
• Mieunat frecvent si scaderea apetitului
• Hipersensibilitate si iritabilitate

Conditii de depozitare: 

A se depozita in loc ferit de umezeala si expunere directa la soare, la temperatura camerei.

Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.