VetExpert Sofa Care Magnetic

VetExpert Sofa Care MagneticVetExpert VetExpert

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • M
  • L
  • XL

499.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 64 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 64 puncte în valoare de 19.20 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

PAT MAGNETIC MAGNETICARE by VETEXPERT PENTRU CAINI SI PISICI

Patul este conceput pentru a fi folosit în scop preventiv dar si pentru asistenta medicala pentru a îmbunatati sanatatea câinilor bolnavi.

LUPTĂ EFICIENT ÎMPOTRIVA DURERII
Amelioreaza durerea în timp ce sustine sitemUL circulator si limfatic si alte procese cheie ale  organismului

COMODĂ ȘI CONVENABILĂ
Acesta disperseaza punctele de presiune excesiva, garantând confort si sprijin adecvat pentru coloana vertebrala.

IGIENĂ ȘI SIGURANTĂ
Fabricat din tesatura usor de curatat, rezistenta la murdarie si rupere.

Patul magnetic VetExpert MagnetiCare este un dispozitiv inovator care va îmbunătăti confortul si viata animalului tău de companie. Câmpul magnetic constant al patului are o multitudine de efectele terapeutice benefice:

- profilaxia sanatatii - suport pentru circulatie, sistemele nervoase si limfatice;
- calmeaza durerile musculo-scheletale si posttraumatice;
- regenereaza tesutul deteriorat si amelioreaza inflamatiile.
- ameliorarea durerilor la câinii mai în vârsta recuperare rapida dupa efort intens (câininsportivi si de lucru).

ACTIUNE ASUPRA MEMBRANELOR CELULARE ȘI TRANSPORTUL IONIC
Magnetostimularea influențează multe dintre procesele care au loc în celule, inclusiv respirația celulară și regenerarea
țesuturilor (Janicki 2009).

Activitatea compușilor cu energie ridicată crește, îmbunătățind pomparea sodiu-potasiu. La rândul său, aceasta îmbunătățește echilibrul apa- electrolit și transportul toxinelor prin membrana celulară, ajutând astfel la detoxifiere.

SISTEMUL CIRCULATOR
Câmpul magnetic constant crește oxigenarea organismului prin efectul de antiagregare a celulelor sanguine, crescând suprafața activă pentru transferul de oxigen și substraturile metabolice și pentru mișcarea ordonată a celulelor (Janicki 2014). Câmpul magnetic determină că mișcarea celulelor sanguine să devină ordonată, ceea ce inițiază dezagregarea (Janicki 2014). Într-un organism viu, celulele sanguine tind să se lipească împreună, rezultând blocaje și cheaguri, blocând părți ale sistemului circulator. Celulele strâns conectate sunt dificil de îndepărtat intre ele și, prin urmare să obținem o cantitate suficientă de oxigen și alte substanțe vitale. Expunerea constantă la un câmp magnetic determină celulele să se detașeze una față de cealaltă, expunându-le întreaga suprafață pentru transportul oxigenului și a dioxidului de carbon. Relaxarea clară a celulelor sanguine combinată cu libera lor mișcare, deschide canalele vaselor de sânge, ajutând la o funcționare corectă a întregului sitem circulator (Janicki 2014). Aceste proprietăți îmbunătățesc de asemenea circulația periferică și reduc vâscozitatea sângelui, stabilizează tensiunea arterială prea scăzuta sau crescută (Taradaj și colab. 2010). Îmbunătățirea fluxului sanguin este întotdeauna un lucru pozitiv: o mai bună oxigenare contribuie la funcționarea
optimă a tuturor organelor corpului și a sistemului imunitar.( Duda2003). S-a demonstrat de asemenea că Magnetostimularea stimulează microcirculația prin activarea restaurării vaselor de sânge deteriorate (Janicki 2014).

SISTEMUL NERVOS
corpului și a sistemului imunitar. (Duda2003). S-a demonstart de asemenea că Magnetostimularea stimulează microcirculația prin activarea restaurării vaselor de sânge deteriorate (Janicki 2014).

INDICATII PENTRU UTILIZAREA PATURILOR MAGNETICE
- durere și presiune,
- organism slăbit,
- tulburări motorii,
- organe motorii deteriorate (patologic, post traumatic),
- modificări degenerative (coloana vertebrală, articulații),
- leziuni ale țesuturilor moi (mușchi, tendoane, ligamente),
- răni dificil de vindecat, umflături,
- recuperare postoperatorie,
- probleme digestive, urinare și de reproducere,
- participarea la competiții;
- stres,
- boli autoimune,
- boli de piele,
- detoxifiere.

TERAPIA PRIN CÂMP MAGNETIC CONSTANT
MMSTherapy foloseste un câmp magnetic constant cu parametri unici, permitând siguranta si eficienta folosirii acasa. Fortifica sistemul circulator, limfatic si nervos, calmeaza durerea, sustine tratamentele farmacologice si aduce ameliorare în timpul convalescentei.

SISTEMUL ACTIVATOR MMS
Compunerea sistemului inovator de generatoare de câmp magnetic constant, valorificarea fortei terapeutice si insertiile din magneti neodim-boroniron genereaza un câmp magnetic constant 200 Mt (2000 Gauss) si o mai mare densitate a liniei, ceea ce face ca patul sa fie mult mai eficient decât produsele bazate pe benzi magnetice.

STRAT DE SPUMĂ VISCO TERMOSENSIBIL
Stratul de spuma care adaposteste magnetii se adapteaza la forma corpului, ofera sprijin, ajuta la relaxarea muschilor, îmbunatateste circulatia si ajuta la prevenirea escarelor.

Dimensiuni:

  • M - 75 x 65 cm
  • L - 96 x 75 cm
  • XL - 110 x 85 cm
MaterialTextil