JBL Ektol Fluid Plus 250

JBL Ektol Fluid Plus 250JBL JBL

1006900

N/A

JBL Ektol Fluid Plus 250 - medicament contra infectiilor bacteriene. 100 ml pentru 500 litri de apa.

Detalii

Livrare in 2-4 zile

50.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 5 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 5 puncte în valoare de 1.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Ektol Fluid - impotriva ciupercilor parazite si a altor bacterii externe.

Previne cu succes alte infectii secundare.

Nu contine cupru!

A nu se folosi pentru nevertebrate.

1. Produs interzis consumului uman.

2. A se tine departe de copii.

3. A nu se folosi dupa data expirarii.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

Soluţie 100 ml ca aditiv pentru acvariile apa de acvarii de 500 l

Medicaţie pentru peştii de acvariu pentru tratarea putrezirii înotătoarelor şi a altor infecţii bacteriene externe cauzate de bacterii din speciile Aeromonas, Pseudomonas, Columnaris şi altele. Înotătoare „căzute” (putrezirea înotătoarelor), ulceraţii, mucegai la gură, umflarea ochilor (popeyes) şi edemul sunt simptomele cele mai frecvente ale acestor infecţii. Ektol fluid este de asemenea un remediu adecvat pentru cazurile în care peştii prezintă simptome ale instalării unei boli prin comportament (înotătoare lipicioase, frecarea de obiecte) dar nu se poate pune un diagnostic exact.

Contraindicaţii: Nu se cunosc.

Precauţii: Nevertebratele pot manifesta intoleranţă în apă dulce (creveţi, crustacee etc.). Acestea vor fi excluse din tratament. Peştii fără solzi (zvârluga, somnul) precum şi peştii slăbiţi pot prezenta sensibilitate la medicaţie. Începeţi cu o jumătate de doză înainte de a creşte dozajul cu grijă.

Efecte secundare: Nu se cunosc. Dacă peştele dumneavoastră prezintă reacţii adverse, vă rugăm să ne informaţi, sau consultaţi medicul veterinar sau farmacistul.

Interacţiuni cu alte medicamente: Folosirea de tratamente ale apei în acelaşi timp pot scădea eficienţa Ektol fluid. Administrarea altor medicamente în acelaşi timp poate cauza efecte nedorite şi necunoscute şi trebuie deci evitată. În cazul în care cu puţin timp înainte de aplicarea Ektol fluid s-au folosit alte preparate, se recomandă schimbarea a aproximativ 2/3 din apă, după care Ektol fluid poate fi folosit în condiţii de siguranţă.

IndicațiiApa dulce
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.