Seachem Pristine

Seachem PristineSeachem Seachem

N/A

Stoc epuizat

  • 100 ml
  • 250 ml

29.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Seachem Pristine - conditioner pentru cavarii cu apa dulce sau sarata ce foloseste o metoda biologica lipsita de substante chimice pentru imbunatatirea calitatii apei.

Produsul contine o bacterie care descompune produsele alimentare reziduale, substantele organice si detritus intr-un acvariu de apa dulce sau de apa sarata. Un alt efect este reducerea amoniacului, nitritilor si nitratilor, care pot favoriza dezvoltarea microorganismelor nedorite. Seachem Pristine ajuta la clarificarea acvariului si starea buna a mediului acvatic.

 Bacteriile in Seachem Pristine prospera atat in apa proaspata, cat si in apa sarata si pot purifica o gama larga de compusi organici, inclusiv grasimi, care pot forma o pelicula pe suprafata apei. Spre deosebire de bacteriile nitrificatoare, cele ale Pristine ™ pot trai intr-un medii cu un nivel scazut de oxigen, continuand filtrarea apei. Biopolimeri produse de bacterii dezvoltate, sunt capabile sa capteze particule si sa clarifice apa. Bacteriile din Pristine ™ sunt selectate in mod special pentru dezvoltarea intr-un mediu ostil si sunt usor de adaptat.

Mod de utilizare:

  • A se agita bine inainte de utilizare.
  • Stingeti lampa UV si ozonatorul.
  • Utilizati 1 capac (5 ml) la 40 litri de apa. Pentru intretinere, utilizati 1 capac (5 ml) la 80 de litri de apa, in cazul introducerii pestilor noi, murdarire filtrului sau dupa un tratament.
  • Inainte sa adaugati preparatul mai intai trebuie sa filtrati cu carbune activ.
  • Lasati bacteriile sa se dezvolte in timp de 2-3 zile si apoi aprindeti lampa UV si ozonatorul.
  • In cazul in care detritus organic aparea din nou este posibil acvariul sa fie suprapopulat, sa hraniti excesiv pestii sau filtrarea nu este adecvata.