Seachem Stability

Seachem StabilitySeachem Seachem

N/A

Livrare in 2-4 zile

Stoc limitat

  • 100 ml
  • 250 ml
  • 500 ml

29.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 12 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 12 puncte în valoare de 3.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Seachem Stability - bacterii pentru ciclarea acvariului si mentinerea echilibrului biologic din acvariu

Seachem Stability® va forma  rapid si in condiții de siguranță un biofiltru pentru acvariul de apă dulce și marina, prevenind astfel principala cauza de deces: "sindromul acvariului neciclat".

Seachem Stability® este formulat special pentru acvariu și conține un amestec sinergic de bacterii anaerobe, bacterii aerobe și facultative care facilitează descompunerea deșeurilor organice, amoniac, nitriti și nitrati. Spre deosebire de produsele concurente, bacteriile continute de Stability® nu sunt fixatoare de sulf și nu vor produce hidrogen sulfurat toxic. 

Seachem Stability® este complet inofensiv pentru toate organismele acvatice, precum și plantele acvatice, astfel încât nu există nici un pericol de supradozaj. 

Seachem Stability® reprezinta punctul culminant dupa aproape un deceniu de cercetare și dezvoltare, fiind practic un etalon al tehnologiilor in biomanagement.

De ce este diferit?

Bacteriile utilizate în produsele concurente sunt în mod inerent instabile. Condițiile necesare pentru creșterea și dezvoltarea lor se inscriu într-o gamă foarte îngust de temperaturi, pH-ul, sarcini organice, etc. Atunci când oricare dintre acești parametri nu sunt strict în limitele corespunzătoare, cultura bacteriană moare.

Seachem Stability® nu conține nici un tip dintre bacterii menționate anterior. 

Utilizare:

utilizati 1 capacel (5 mL) la fiecare 40 L la pornirea acvariului. Apoi folositi cate 1 capacel la fiecare 80 L  zilnic timp de 7 zile.

Stocul viu poate fi introdus in orice moment, atata timp cat se mentite procedura cele 7 zile. Se recomanda utilizarea a cate un capacel pentru fiecare 40 L lunar sau cu fiecare schimbare de apa sau de cate ori introduceti noi vietuitoare sau cand faceti tratamente acvariului.

IndicațiiApa dulce & sarata
By on 30 Aug 2021 (Seachem Stability) :
(5/5

super

nu se poate compara cu alte produse este mult mai bun