Glyco Flex 2, 120 tableteVetri-Science Vetri-Science

N/A

Livrare in 2-4 zile

329.99 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 32 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 32 puncte în valoare de 9.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Glyco Flex II - Supliment nutritiv pentru articulatiile cainilor

O formula GlycOmega™ cu  Perna Canaliculus (scoica cu buza verde), gluozamina, MSM, DMG, si mangan pentru a combate problemele intermediare ale articulatiilor si suport de tesut conjunctiv pentru toate etapele din viata unui caine.

GLYCO-FLEX® 2, reprezinta stadiul II din stadiile noastre cuprinzatoare de programe pentru intreaga viata a cainilor ce au nevoie de suport intermediar la articulatii. Aceste delicioase tablete cu aroma de ficat de pui sunt recomandate de medici veterinari pentru caini cu nevoie moderata de sustinere a articulatiilor, caini adulti si pe cale de maturizare, rase de sport si de munca, ca si pentru cainii ce au suferit interventii chirurgicale de ortopedie, ca medicatie post operatorie.

Ingredienti activi:

Glucozamina HCl (creveti si crab)

Scoica cu buza verde (firma GlycOmega™)

MetilSulfonilMetan(MSM)

N,N dimetilglicerina HCl (DMG)

Mangan (sub forma proteinat de mangan)

750mg

600mg

500mg

100mg

10mg

Ingredenti inactivi:             

Drojdie, ulei de canola, aroma de ficat de pui, acid citric, glicerina, mix de tocoferoli, acid propionic, amestec Sursweet™ (maltdextran, alginat de natriu si sulfat de calciu), extract de rozmarin, dioxid de silicon, lecitina din soia, ulei vegetal,zer.

Indicatii de folosire Tablete gumate

  • Initial (4-6 saptamani): pana in 13.6 kg - 1/2 tbl/zi; 14-27kg - 1 tbl/zi; 28-45kg - 2 tbl/zi. 45 kg si peste - 2 1/2 tbl/zi
  • Mentinere (dupa o perioada initiala): pana in 13.6 kg - 1/2 tbl/2 zile; 14-27kg - 1/2 tbl/zi; 28-45kg - 1 tbl/zi. 45 kg si peste - 1 1/2 tbl/zi 

Daca administrati mai multe de o tableta pe zi, impartiti doza dimineata si seara.

Nu a fost testata utilizarea la femele gestante, sau la animalele crescute pentru imperechere.

Consultati medicul veterinar inainte de administrarea produsului la animalele :cu tulburari ale timpului de coagulare, in cursul unui tratament cu medicatie anticoagulanta; ce au diabet, sau orice tulburare metabolica ce cauzeaza hiperglicemie; trecut medical ce include calculi renali, alergici la fructe de mare.

Daca starea animalului se inrautateste sau nu se amelioreaza, incetati utilizarea produsului si consultati medicul veterinar.

A se administra in timpul mesei, sau dupa ce animalul a mancat, pentru a reduce incidenta de tulburari gastro-intestinale.

Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii si alte animale. In caz de supradoza accidentala, contactati imediat un specialist in sanatate.

A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umezeala.

IndicațiiAfecțiuni articulare
By on 06 May 2020 (Glyco Flex 2, 120 tablete) :
(5/5

Supliment de calitate superioara

Supliment de calitate superioara