Discount Amflee Combo Cat

Amflee Combo Cat, 3 pipeteKRKA KRKA

N/A

Stoc epuizat

64.99 Lei

69.99 Lei

-5.00 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Amflee Combo Cat - pipete antiparazitare de uz extern ce contine fipronil si sunt indicate in tratamentul si prevenirea infestatiilor cu purici, capuse si a infestatiilor cu paduchi malofagi la pisici si dihori.

 Amflee Combo are o eficacitate insecticida persistenta de pana la 4 saptamani impotriva puricilor si o eficacitate acaricida de pana la 2 saptamani impotriva capuselor.

 Amflee Combo poate fi utilizat ca parte a strategiei de tratament pentru dermatita alergica cauzata de intepaturile puricilor (FAD) in cazul in care aceasta a fost diagnosticata anterior de catre medicul veterinar.

 Compozitie:

  •  Continutul unei pipete de 0,5 ml/pisica, corespunzand dozei minime recomandate de 5 mg/kg fipronil si 6 mg/kg S-metopren.

 Calea de administrare: aplicare externa pe piele.

Metoda de administrare: scoateti pipeta cu doza unica din punga triplex. Tineti pipeta cu doza unica in pozitie verticala rasuciti si trageti capacul. Intoarceti capacul si plasati celalalt capat al capacului pe pipeta cu doza unica. Impingeti si rasuciti capacul pentru a perfora sigiliul apoi indepartati capacul de la pipeta cu doza unica. Indepartati parul animalului de pe zona dintre spete pentru a face pielea vizibila. Puneti varful pipetei cu doza unica pe piele si presati pipeta de mai multe ori pentru a goli continutul direct pe piele intr-un singur loc.

Contraindicatii: in absenta datelor disponibile produsul nu se administreaza la pisoii cu varsta mai mica de 8 saptamani si/sau cu greutate mai mica de 1 kg. Produsul nu se administreaza la dihori cu varsta mai mica de 6 luni.

Nu administrati produsul la animalele bolnave (boli sistemice, febra) sau la cele aflate in convalescenta.

Nu administrati produsul la iepuri datorita riscului de aparitie al unor reactii adverse grave sau chiar al mortii.

Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

Reactii adverse: in cazul in care apare lingerea se poate observa hipersalivatie de scurta durata datorata in principal naturii excipientilor. Dupa utilizate printre reactiile adverse extrem de rare se pot observa reactii cutanate pasagere la locul de aplicarer (decolorarea pielii si alopecie locala prurit eritem) si prurit generalizat sau alopecie. In mod exceptional dupa utilizare s-au observat hipersalivatie simptome neurologice reversibile (hiperestezie depresie semne nervoase) semne respiratorii sau voma. Evitati supradozarea. Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect va rugam informati medicul veterinar.

Recomandari privind administrarea corecta: in absenta studiilor de siguranta a produsului intervalul minim dintre tratamente este de 4 saptamani. Tratamentul lunar este recomandat in cazul unui risc ridicat de infestare repetata cu purici daca animalul este alergic la intepaturile de purici si in caz de control de necesitate a infestatiei cu capuse sau cand se face imbaierea frecventa a animalului cu sampoane hipoalergenice sau de inmuiere. In zonele in care nu exista nici un pericol grav de infestare cu purici si capuse produsul poate fi aplicat o data la interval de 2 - 3 luni.

Timp de asteptare: nu este cazul.

Precautii speciale pentru depozitare: a nu se lasa la vederea si indemana copiilor. A se pastra in ambalajul original pentru a fi protejat de lumina. Acest produs medicinal veterinar nu necesita conditii speciale de temperatura de depozitare.

Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.