Exo Terra Bec Natural Light Ion 15W

Hagen Exo Terra Bec Natural Light Ion 15WHagen Hagen

91315110001

N/A

Stoc furnizor

59.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 5 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 5 puncte în valoare de 1.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Hagen Exo Terra Natural Light Ion 15W PT3785

Exo Terra Ionic Light lumina naturala creeaza un mediu sanatos pentru reptile si amfibieni, reducand mirosurile din terariu. Ion Exo Terra lumina naturala este o sursa de lumina generala cu generator de ioni negativi integrati. Ionii negativi elimina mirosurile si ajuta la improspatarea si purificarea aerul din terariu. Sporii de mucegai, ciupercile, praful, particulele nocive si alte elemente aeropurtate sunt eliminate si neutralizate.

Ionii negativi, de asemenea, s-au dovedit a fi benefici pentru bunastarea fiziologica a reptilelor. Nivelurile ridicate de ioni negativi sunt de dorit in terarii, ele fiind in mod natural gasit e in locuri cum ar fi de-a lungul coastelor, in munti, in desert, in apropiere de paduri, rauri si cascade, si multe alte locuri, cu o abundenta de reptile si amfibieni .

Caracteristici :

  • elimina mirosurile
  • purifica aerul din terariu
  • neutralizeaza sporii de mucegai
  • creeaza un mediu sanatos
  • tehnologie noua si inovatoare
  • putere mare de lumina vizuala

Sporii de mucegai, ciuperci, praf, si alte particule nocive din aer sunt eliminate și neutralizate prin efectul de agregare.
Ionii negativi de asemenea s-au dovedit a fi benefici pentru bunastarea fiziologica. Nivelurile ridicate de ioni negativi sunt de dorit și ele se gasesc in mod natural in locuri cum ar fi de-a lungul coastelor, in munți, in deșert, in paduri, in apropiere de rauri și cascade, și multe alte locuri cu o abundența in reptile și amfibieni.
Utilizati schema de monitorizare a puterii becului pentru a regla distanța la care se pozitioneaza becul in functie de necesitațile de caldura și luminozitate ale reptilei.
Putere bec: 15W
Cod producator: PT3785

Tip bec / neonBec economic E27
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.