Cobalaplex, 60 capsuleProtexin Protexin

N/A

Stoc epuizat

99.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-V: 10-17)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 9 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 9 puncte în valoare de 2.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Protexin Cobalaplex este un produs care sprijina nivelul normal de vitamina B12 și acid folic la câini și pisici.

Cobalaplex a fost conceput pentru a ajuta la susținerea nivelurilor serice de cobalamină (vitamina B12) și de acid folic (vitamina B9) la câini și pisici, ajutându-i să se bucure de o viață sănătoasă și fericită.

Cobalaplex conține:

  • Cobalamina (vitamina B12)

Cobalamina este o vitamină solubilă în apă, care joacă un rol important în multe procese fiziologice, inclusiv metabolismul celular, sinteza ADN, metabolismul aminoacizilor, metabolismul acizilor grași și formarea de eritrocite.

  • Acid folic (vitamina B9)

Acidul folic este o formă sintetică a folatului, o altă vitamină B importantă, solubilă în apă, care este esențială pentru sinteza ADN și reparația, jucând astfel un rol-cheie în diviziunea și creșterea celulelor. Ca rezultat, celulele proliferative cum ar fi eritrocitele, leucocitele și enterocitele au o cerință ridicată pentru acidul folic.

  • Prebiotice Preplex®

O combinație prebiotică de fructo-oligozaharidă (FOS) și acacia (gumă arabică), care ajută la susținerea unei microbiote gastrointestinale sănătoase și astfel ajută la menținerea nivelurilor optime de folat seric și cobalamină.

  • Aromă de pui artificială

Pentru a îmbunătăți gustul și conformitate.

Cobalaplex este prezentat sub formă de capsule pulverizate care pot fi administrate fie întregi, fie deschise, iar conținutul este presărat pe alimente. Aroma artificială de pui asigură o gustare excelentă și o respectare permanentă a proprietarului, fără nici o preocupare pentru animalele cu alergii alimentare sau intoleranțe.

Capsulele pot fi date întregi sau deschise, iar conținutul gustos este presărat pe alimente.

Greutate

Numar de capsule

< 10 kg

½ capsule pe zi sau 1 capsula la doua zile

10 – 20 kg

1 capsula pe zi

> 20 kg

2 capsule pe zi

Numărul de capsule poate fi mărit sau micșorat după cum este necesar pentru a menține nivelele normale de cobalamină (vitaminaB12). Chirurgul dvs. veterinar va putea să vă sfătuiască mai departe.

Cobalaplex este disponibil într-un ambalaj care conține 60 de capsule.

Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.