Easy Life Voogle 250mlEasy Life Easy Life

109819

N/A

Tratament si conditioner pentru apa din acvariu Easy Life Voogle

Detalii

Stoc furnizor - livrare 2-4 zile

32.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 3 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 3 puncte în valoare de 0.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Easy Life Voogle

Voogle este un conditioner care asigura sanatatea pestilor si le intareste sistemul imunitar.

Pestii au un sistem imunitar natural, care ii protejeaza impotriva agentilor patogeni care pot provoca boli. Factorii cum ar fi transportul, apa murdara sau un nivel ridicat de agenti patogeni in apa supun pestii la stres. Acesti factori utilizeaza o parte importanta din energia pestilor si le slabeste sistemului imunitar. In special membranele cu mucus, branhiile si aripioare devin foarte sensibile la boli, cum ar fi Gris (puncte albe), bacterii si alte tipuri de infectii. Easy Life Voogle intareste starea de sanatate a pestilor si fortifica sistemul imunitar. Sistemul imunitar natural este stimulat, astfel incat pestii sunt capabili sa reziste mai bine la boala.

Prin administrarea saptamanala de Easy Life Voogle, pestii sunt intotdeauna protejati intr-un mod natural. Acest lucru scade semnificativ sensibilitatea lor la o gama larga de boli.

Easy Life Voogle nu are nici un efect toxic asupra pestilor, crevetilor, crabilor, melcilor, plante sau asupra filtrarii biologice.

Acest conditioner nu afecteaza parametri importanti ai apei. Principalele elemente componente sunt extracte de plante, de vitamine si de minerale. Dupa folosire, substantele sunt descompuse in mod natural, astfel incat nu este necesar un schimb de apa.

Dozare:

Voogle actioneaza pozitiv asupra tuturor pestilor de apa dulce si sarata, Are un efect general tonic, creste rezistenta si ajuta procesele naturale de vindecare.

Important: Se va inlatura carbonul activ, dar toate celelalte echipamente pot sa ramana in functiune.

  • efect curativ: timp de 5 zile, 10 ml la 40 litri apa acvariu pe zi. Supradozajul nu are efecte contrare
  • efect preventiv: 10 ml la 100 litri apa acvariu/ pe saptamana pentru o rezistenta sporita a pestilor
IndicațiiApa dulce & sarata
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.