Discount Desecto Spray, 200 ml

Desecto Spray, 200 mlICF ICF

N/A

Livrare in 2-4 zile

69.99 Lei

89.99 Lei

-20.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

DESECTO® este un spray de uz topic, destinat câinilor și pisicilor, care conține uleiuri esențiale extrase din anumite plante și, datorită acestor componente eliberează un miros specific, cu anumite proprietăți olfactive pentru alungarea insectelor.

Desecto conține: Ulei esențial de Andiroba, extras provenit dintr-un arbore (mai exact, din seminele fructelor), care conține acid oleic, stearic, palmitoleic și linoleic, precum și vitaminele A, E și C.

Datorită acestor substanțe de înaltă calitate, beneficiază de numeroase proprietăți care oferă acțiune atât calmantă în caz de înțepături de insecte, cât și antioxidantă.

Ulei esențial de cuișoare, cu proprietăți antioxidante conferite de flavonoizii și polifenolii din compoziție. Acest ulei are și o aromă puternică.

Ulei de piper negru, descris încă din secolul al V-lea în Cartea Siriană de Medicină (utilizat în cazuri de diaree, durere auriculară și înțepături de insecte).

Ulei de geraniu, obținut din flori și frunze, bine-cunoscute pentru numeroasele sale proprietăți, cu rol de adjuvant în vindecare și cu acțiune calmantă.

Mirosul său intens ține la distanță insectele. Pe lânga aceste uleiuri esențiale de înaltă calitate, DESECTO® mai conține D-Panthenol și vitamina E, care intensifică proprietățile fiziologice ale barierei cutanate și ale părului.

Instrucțiuni de utlizare: Agitați înainte de utilizare.

Aplicați sprayul DESECTO® pe toată lungimea blănii animalului.

Dacă animalul are blana deasă sau cu fir lung, aplicați sprayul în sens opus creșterii firului de păr.

Nu necesită clătire.

Nu necesită uscare.

Utilizați sprayul DESECTO® o dată sau de mai multe ori pe zi sau în funcție de condițiile de mediu.