Exo Terra Cascada Small

Hagen Exo Terra Cascada SmallHagen Hagen

91311000003

N/A

Stoc furnizor

126.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 12 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 12 puncte în valoare de 3.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Hagen Exo Terra Cascada Small PT2905

Datorita designului sau unic, Adapatoarea Cascada Exo Terra poate fi instalata oriunde in interiorul terariului. Circulația apei este asigurata de Pompa Repti Flo (inclusa). Cascada este formata din mai multe parți pentru a facilita curațarea. Din motive de siguranța, pereții rezervorului de colectare sunt usor abrazivi, pentru a permite reptilelor și amfibienilor sa urce cu ușurința, evitandu-se astfel orice pericol de inec. Ca o masura suplimentara de siguranța, pentru cameleoni mai mici și broaște, in rezervorul de colectare se pot adauga pietre mici sau pietris.
Caracteristici:
- Pompa inclusa
- Aspect natural ce se integreaza in orice tip de terariu
- Stimuleaza comportamentul natural de adapare la șoparle (ex. cameleonii)
- Ușor de curațat și foarte stabila
- Creste nivelul de umiditate in terariu
- Rezervor de apa și pompa complet inchise

Realizata din rașina destinata industriei alimentare, usor de igienizat și tratata cu o substanța speciala ce previne formarea bacteriilor.
Deșeurile organice ar trebui sa fie eliminate din rezervorul de colectare, la intervale regulate, pentru a menține apa curata. Apa de la robinet ar trebui sa fie tratata cu un conditioner pentru a elimina metalele grele și clorul. Adaugarea conditonerului pentru apa, va va ajuta sa pastrati apa curata mai mult timp, precum și la promovarea bacteriilor benefice și necesare la reducerea mirosurilor asociate cu deșeurile descompunere.
Dimensiuni: 17 x 23 x 19 cm

Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.