Eheim Carbon 2L

Eheim Carbon Activ, 1LEheim Eheim

71515000044

N/A

Eheim material filtrant carbon activ pentru acvarii

Detalii

Livrare in 2-4 zile

93.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 9 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 9 puncte în valoare de 2.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Eheim Carbon Activ – filtru de carbon activ pentru purificarea apei – in special dupa tratamentele cu medicamente.
- Neutralizeaza clorul si alte substante chimice, care pot ajunge in acvariu in timpul instalarii
- Utilizarea sa este deosebit de importanta dupa tratamentele medicamentoase
- Se utilizeaza doar pentru instalatiile de filtare de apa dulce si sarata.
EHEIM AKTIV este activat prin absorbtia apei (suprafata activa 1200 m² / g). Astfel, capteaza foarte repede substante chimice nocive, cum ar fi pesticidele, reziduuri de la tratamente medicamentoase si alte substante si le fixeaza la suprafata peletelor de carbon activ. Apa din acvariu va deveni limpede.

EHEIM Carbon Activ trebuie utilizat doar pentru o perioada scurta de timp (circa 4 saptamani de la setarea noului acvariu), se pozitioneaza in instalatiile de filtrare, in saculetii in care este furnizat, dupa filtrul mecanic (de exemplu, EHEIM MECH sau MECHpro) si dupa mediile de filtrare biologice (de exemplu, EHEIM SUBSTRATpro).

Eheim Carbon Activ - mediu filtrant de adsorbtie.
A adsorbi, inseamna a capta substantele nocive din apa si a le fixa la suprafata materialului filtrant (clorul din apa de la robinet, reziduuri dupa tratamente sau urme de agenti de curatare, pesticide, coloranti etc.)

Sfat: utilizati mediile adsorbtive doar cateva saptamani, deoarece substantele nocive sunt doar atasate la suprafata granulelor de carbon, si pot fi din nou eliberate in apa dupa ceva timp. Dupa aproximativ 4 sapatamani eliminati-le sau inlocuiti-le regulat. In mod normal, aceste medii filtrante sunt necesare doar in primele saptamani de la setarea unui acvariu nou sau dupa tratamentele cu medicamente.
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.