Taste Of The Wild Canyon River Feline, 7kgTaste Of The Wild Taste Of The Wild

N/A

Hrana pentru pisici Taste of the Wild Canyon River

Detalii

Stoc epuizat

179.99 Lei

The minimum purchase order quantity for the product is 150

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 17 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 17 puncte în valoare de 5.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Hrană delicioasă cu păstrăv ușor, somon afumat, cartofi dulci, fructe și legume și fără cereale. Conținut ridicat de proteine, pentru toate rasele și toate stadiile de viață ale pisicii dumneavoastră

Hrana pentru pisici Taste of the Wild - Canyon River Feline este realizată în USA. Rețeta delicioasă cu păstrăv delicios și somon afumat este completată de cartofi dulci și mazăre. Nu conține cereale, dar conține cartofi dulci și mazăre și este potrivită pentru toate rasele și toate stadiile vieții pisicii.

Conținutul crescut de proteine susține vitalitatea și sănătatea pisicii în toate stadiile vieții, iar antioxidanții naturali întăresc sistemul imunitar al pisicii. Hrana pentru pisici Taste of the Wild se bazează pe comportamentul natural al pisicilor din sălbăticie. De asemenea, s-a luat în considerare și faptul că viața pisicii domestice s-a schimbat, iar pisicile au acum mese regulate și sunt mai puțin active.

Hrana pentru pisici Taste of the Wild:

  • Păstrăv delicios și somon afumat: ingrediente premium cu proteine și grăsimi ușor de digerat, ele sunt o sursă importantă de energie pentru pisica dumneavoastră

  • Fără cereale: formula fără cereale oferă pisicii dumneavoastră o nutriție echilibrată care este baza sănătății. Muți medici veterinari cred că hrana cu cereale este responsabilă pentru multe probleme de sănătate. Conținutul ridicat de carbohidrați poate duce la obezitate, diabet, probleme digestive sau alte boli.

  • Un amestec echilibrat de proteine pentru profil optim de amino acizi: amino acizii sunt necesari pentru a menține sănătatea. Peștele oceanic are un conținut ridicat de acizi grași omega 3 (DHA, EPA), ceea ce menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare.

  • Sistem digestiv sănătos: rădăcina uscată de cicoare și extractul de Yucca Schidigera susțin flora intestinală și sistemul imunitar, întărind imunitatea naturală.

  • Antioxidanți naturali: fructele proaspete și legumele furnizează antioxidanți naturali și au conținut mare de zinc, vitamine și seleniu

  • Acizi grași omega:acizii grași omega 6 și omega 3 se complementeză reciproc pentru a menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare

  • Cartofi dulci: exoticii cartofi dulci sunt plini de nutrienți și conțin vitamina B și C, precum și minerale

  • Mure și zmeură: conțin fitonutrienți cu antioxidanți care au proprietăți de protejare a celulelor

  • Roșii: furnizează fibre vegetale pentru digestie sănătoasă precum și vitamine și antioxidanți ca beta-carotenul și licopenul

  • Minerale chelate: minerale și oligoelemente naturale în formă organică pentru o absorbție crescută

Hrana Taste of the Wild Canyon River Feline este ideală pentru pisici de toate rasele și dimensiunile: o hrană ca în natură.

Ingrediente:
păstrăv, făină de peşte de ocean, cartofi dulci, cartofi, proteine ​​de cartofi, ulei de rapiță, somon afumat, arome naturale, clorură de colină, metionină, taurină, rădăcină de cicoare, roşii, afine, zmeură, yucca, extract de yucca schidigera, Enterococcus faecium, Lactobaccilus acidphilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus Plantarum, Trichoderma longibrachiatum.

Aditivi:
zinc proteinat, vitamina E, niacină, mangan proteinat, cupru proteinat, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, tiamină mononitrată [vitamina B1], vitamina A, biotină, iodură de potasiu, pantotenat de calciu, riboflavin [vitamin B2], clorhidrat de piridoxină [vitamina B6], vitamina B12, oxid de mangan, selenit de sodium, vitamina D, acid folic.

calciu: 1.6%, fosfor: 1.10%.

Hrana pentru pisici Taste of the Wild Canyon River Feline este preparată special conform profilelor nutritive recomandate de AAFCO (Association of American Feed Control Officials).

Recomandare de hrănire:
Cantitățile de hrană sunt doar orientative și ar trebui adaptate pentru a satisface nevoile individuale ale animalului dumneavoastră de comapnie, pentru a-i menține o greutate ideală. Oferiți posibilitatea pisicii de a se acomoda treptat cu hrana Taste of the Wild.

Măsura standard - 1 cană = 100 g

Pentru pisoi

Greutatea pisicii

până la 16 săptămâni

5-7 luni

7-9 luni

9-12 luni

0,5 - 2 kg

1/2 - 1 1/4 cană

1/3 - 2/3 cană

1/4 - 1/2 cană

1/4 - 1/2 cană

2 - 3 kg

1 1/4 - 1 1/2 cană

2/3 - 1 cană

1/2 - 3/4 cană

1/2 - 2/3 cană

3 - 4,5 kg

1 1/2 - 1 3/4 cană

1 - 1 1/4 cană

3/4 - 1 cană

2/3 - 3/4 cană

4,5 - 6 kg

-

1 1/4 - 1 1/2 cană

1 - 1 1/4 cană

3/4 - 1 cană


Pentru pisici adulte :

Greutatea pisicii

Cantitatea de hrană

1,5 - 2,5 kg

1/3 - 1/2 cană

2,5 - 5 kg

1/2 - 2/3 cană

5 - 7,5 kg

2/3 - 1 cană

+ 7,5 kg

1 - 1 1/4 cană

IngredientePeste
VarstaToate stadiile
Fara cerealeDa
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.