JBL ProPond All Seasons M

JBL ProPond All Seasons M



JBL JBL

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 500 grame
  • 1.1 kg
  • 2.2 kg
  • 4.3 kg
  • 5.8 kg

29.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 12 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 12 puncte în valoare de 3.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Hrana pentru pesti de iaz JBL ProPond Sticks All Season M
Mancare pentru pesti koi si pesti de iaz de dimensiune medie.
Hrana completa cu raportul proteine/ grasimi corespunzator 3:1, in conformitate cu indicele NEO*.
Cu grau, somon, spanac si spirulina pentru pesti de iaz sanatosi si vigurosi( la temperaturi ale  apei de 10-25 °C).
Dimensiunea hranei M (14 mm) pentru pestii de 35-55mm.
Sticks-urile sunt ambalate in pungi resigilabile ( anti apa, aer si raze solare) penru mentinerea calitatii.
Componente analitice : Proteina brută (24,0%), Grăsimi brute (7,0%), Fibră brută (4,0%), Cenușă brută (8,0%)
Compozitie : Porumb, Făină de grâu, Somon, Boabe de soia, Orez, Germeni de grau, Făină de creveți, Spanac, Spirulina, Extract de drojdie, Extract de mere.
Aditivi : Vitamina A 25000 I. E, Vitamina D₃ 2000 I. E., Vitamina E 300 mg, Vitamina C (stabila) 200 mg  
Coloranti : Colorant alimentar tartrazină E 102, Colorant rosu E124, Colorant albastru E 131

Neo index inseamna: nutritite naturala optimizata energetic, care consta in raportul dintre proteine - grasimi in produsele alimentare.
Luand in considerare anotimpurile, in sezonul rece (iarna) se recomanda un raport proteina-grasimi de 2:1, in timp ce in sezonul cald (vara) se recomanda un raport de proteina-grasimi de 4:1.
Dar din moment ce nu doar sezonul are influente ci si temperatura apei, mărimea și vârsta pestilor, precum și felul hranei (de ex., hrana pentru creștere = ProPond Growth) joacă un rol important, indicele NEO a fost creat ca toate aceste proprietăți sa fie regasite într-un produs.
Tip hranaSticks
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.