CV 247, 30 tablete + 30 capsule2470

N/A

Stoc epuizat

159.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-V: 10-17)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 15 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 15 puncte în valoare de 4.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

CV247 - Tratament adjuvant, imunostimulant, roburant, antioxidant, utilizat în cazul câinilor cu procese tumorale.

Compoziția produsului:1 capsulă conține:

  • Gluconat de mangan 10 mg

  • Gluconat de cupru 10 mg

  • Acid ascorbic (Vitamina C) 200 mg

1 tabletă conține:

  • Salicilat de sodiu 175 mg

Speciile ţintă: Câini.

Indicații de utilizare:Un produs cu efecte terapeutice pentru îmbunătățirea calității vieții câinilor care prezintă procese tumorale. Folosirea produsului poate fi benefică la câinii supuși chimioterapiei sau radioterapiei, la care tumoarea a fost îndepărtată parțial sau total și se dorește împiedicarea apariţia recidivelor și creșterii unor noi tumori. Folosirea produsului poate fi avantajoasă pentru îmbunătățirea condiției animalelor bolnave sau a celor în vârstă, pentru câini epileptici sau artritici și pentru stimularea recuperării și vindecării după îmbolnăvire, chimioterapie şi/sau operație.

Mecanismul de acțiune al produsului:

  • Manganul și Cuprul sunt microelemente esențiale pentru buna funcționarea enzimelor (cum ar fi: super-oxid dismutază, SOD) care ajută la stimularea sistemului imunitar, participă la procesele naturale al activității celulare și la cele de antioxidare. Enzimele nu funcționează bine în cazul existenței tumorilor canceroase și astfel nu pot preveni deteriorarea ADN-ului, o cauză frecventă a formării tumorilor.
  • Acidul Ascorbic (Vitamina C) reduce radicalii liberi, efectele dăunătoare ale reacțiilor de oxidare și stimulează sistemul imunitar. Ajută la procesul de vindecare, stimulează regenerarea țesutului conjunctiv și ajută la cicatrizarea rănilor.
  • Salicilatul de sodiu are efect antiinflamator și analgezic, îmbunătățește starea generală a animalului. Reduce procesele de oxidare, a căror activitate excesivă sporesc deteriorarea ADN-ului, stimulând apariția neo-vascularizaţiei din structura tumorilor. Ajută la păstrarea echilibrului între diviziunea celulară și moartea celulară (apoptoză).

Aplicare și dozare: Doza este de 1 capsulă (minerale esențiale/Vitamina C) și 1 tabletă (Salicilat de sodiu) pe zi, pentru fiecare 10 kg greutate corporală, conform următorului tabel: 

 Greutate corporală

Dozare zilnică CV247

Sub 5 kg

O jumătate de capsulă și o jumătate de tabletă o dată pe zicapsulă și tabletă la două zile

5-15 kg

capsulă și tabletă o dată pe zi

15-25 kg

capsulă și tabletă de două ori pe zi

25-40 kg

capsulă și tabletă de trei ori pe zi

peste 40 kg

capsule si tablete de două ori pe zi

  Dacă pe măsura tratamentului aplicat starea de sănătate a câinelui se îmbunătățește, frecvența si doza de administrare pot fi reduse sau modificate la sfatul medicului veterinar, care trebuie să evalueze în mod periodic progresul pacientului. Pentru prevenirea reapariției tumorii, se poate stabili administrarea unui dozaj mai mic.

Administrarea capsulelor și a tabletelor:Aplicați comprimatele la baza limbii, apoi țineți gura câinelui închisă astfel încât acesta să nu le poată expulza (pentru câinii cu un apetit ridicat, se pot ascunde în recompense) sau desfaceți capsula și zdrobiți tableta, turnați și amestecați conținutul într-o cantitate mică de mâncare și administrați imediat înainte de hrănirea câinelui când acesta este încă înfometat, sau se amestecă cu o cantitate foarte mică de lichid, suc, sirop, supă etc.

Doza calculată se poate de asemenea administra cu ajutorul unei seringi de 10 ml sau cu o lingură, direct în cavitatea bucală (în șanțul gingivo-bucal).

Dieta: Schimbarea alimentației câinelui este o parte integrantă a acestui tratament CV247. Este recomandată o alimentație cu un conținut caloric redus și un conținut bogat în proteine și lipide. Alternativ, se poate administra un regim special conceput pentru fiecare pacient în parte, compus din următoarele ingrediente:

%

Proporție

Mod de preparare

Sortiment alimentar

Exemple

30

1/3

Fiert

Vegetal-fibros

Varză, conopidă, broccoli

30

1/3

Prăjit

Vegetal-fibros

Fulgi de ovăz, musli, cereale de ovăz

20

1/5

Fiert

De origine animală

Carne de pui, de vițel, de iepure

10

1/10

Fiert parțial

De origine animală

Carne de pește fără os

10

1/10

Fiert parțial

De origine animală

Ficat (exclus ficatul de gâscă și de rață), ouă

Dieta recomandată preparată „acasă”: Se recomandă utilizarea ingredientelor ”organice” și reducerea drastică a cantității de sare, zahăr și coloranți.Contraindicații:Nu este recomandată utilizarea produsului CV247 în cazul animalelor:- care suferă de ulcer gastrointestinal sau sângerări- care prezintă reacții alergice la oricare dintre componenții produsului- femele gestante sau cele în lactație 

Precauții și reacții adverse:Manganul și cuprul sunt microelemente esențiale. În produsul CV247 aceste elemente sunt prezente în cantități mici, astfel nu pot dăuna organismului dacă doza recomandată nu este depășită. CV247 trebuie folosit cu precauție în tratarea diverselor rase de câini care pot fi sensibile la cupru din cauza deficienței metabolice ereditare (Rasa Doberman Pinschers și Bedlington Terriers).Poate apărea o ușoară iritație gastrică determinată de administrarea de salicilat de sodiu. Acest produs a fost testat prin teste de toxicitate timp de 6 luni, iar în urma dublării dozajului nu s-a semnalat nicio reacție adversă, test de laborator anormal sau rezultate postmortem.Acidul salicilic accentuează efectele anumitor soluții. Este recomandată folosirea precaută a CV247 împreună cu anti-coagulante (cum ar fi cumarinicele), având în vedere că acidul salicilic împiedică legarea substanțelor de proteinele plasmatice. A se administra cu atenție împreună cu alte AINS.

Depozitare:A se păstra la loc uscat și răcoros. Este recomandat ca temperatura de depozitare să nu depășească 30°C.

Dată expirare:A se vedea pe ambalaj. A nu se lua în considerare datele pre-estimate de pe cutiile originale interioare.

Mod de prezentare: Tablete de Salicilat de Sodiu 175 mg: O cutie conține 3 blistere a câte 10 tablete.Capsulele Minerale Esentiale și Vitamina-C: O cutie conține 3 blistere a câte 10 capsule.

  • A se utiliza doar în tratamentele animalelor (a se utiliza doar în scopul pentru care a fost destinat acest produs)!

  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

  • A se elimina produsul neutilizat în conformitate cu reglementările locale.Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.