Discount Ekol Decor Root 150x50

Ekol Decor Root 150x50Ekol Ekol

220711

N/A

Stoc limitat

357.00 Lei

476.00 Lei

-25%

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

Niciun punct de loialitate disponibil pentru acest produs deoarece are deja aplicată o reducere.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Decor Acvariu Root 150x50 cm

Decor pentru acvarii din fibra de sticla. Dimensiuni:146x45x15cm

Decorurile EKOL pentru acvarii sunt create din materiale de inalta calitate, astfel incat rasinile minerale, fibra de sticla si pigmenti rezistenti la UV , folosite la fabricarea decorurilor sunt sigure pentru apa si mediul inconjurator precum si pentru pestii si animalele din acvarii.
Dimensiunile decorurilor sunt mai mici decat acvariul dvs. pentru a crea condiţii de libera circulatie a apei din intregul acvariu. De exemplu un decor pentru un acvariu de 120cm latime, la care interiorul va fi mai mic cu grosimea celor doua geamuri laterale , decorul are 116cm latime asfel incat sa existe spatiul necesar pentru circulatia apei. Plasa laterala protejeaza astfel incat pestii sa nu poate ajunge in spatele decorului.

Colectia de decoruri a fost creata folosind experienţa acvaristilor. Sunt create si modificate in cooperare cu specialisti de inalta clasa care au proiectat si construit acvarii de mari dimensiuni. Pentru realizarea acestor decoruri au fost folosite elemente create de natura (structura rocilor, radacinilor, etc.) , de aceea detaliile decorurilor fac ca acestea sa para foarte reale.

Decor ROOT - decorul este in totalitate imitatie de piatra cu radacina de copac.

Montajul decorului

Decorul se monteaza in acvariul gol astfel incat montajul sa fie usor si sigur.
Se amplaseaza decorul in interiorul acvariului si se traseaza pozitia ideala a decorului astfel incat acesta sa fie lipit de baza acvariului si impartit egal stanga-dreapta .Atentie, cand stbiliti pozitia decorului sa nu fie inclinat spre fata sau spre spate evitand astfel un aspect neplacut.

Plasa de inchidere laterala trebuie indoita spre spatele acvariul dupa care se traseza marginea unde va ajunge aceasta.

Dupa stabilirea pozitie indepartati decorul spre fata si puneti silicon pe sticla in zona trasata unde va ajunge plasa de protectie, dupa care asezati decorul in pozitia dorita!

Asezati si apasati plasa pe silicon cu un bat suficient de lung sa ajunga in partea inferioara a acvariului pana cand siliconul trece prin gaurile plasei si sunteti sigur ca este lipita pe toata lungimea acesteia.

Pentru o mai buna fixare decorul poate fi prins cu silicon si la baza acestuia unde are contact cu sticla . Reusita montarii si calitatea lucrari depinde si de indemanarea persoanei care monteaza decorul!

Dupa ce siliconul s-a intarit se poate trece la curatarea eventualelor urme de silicon si la amenajarea acvariului.

Foarte important este ca nivelul apei din acvariu sa nu depaseasca marginea superioara a decorului evitand si blocand astfel trecerea pestilor in spatele decorului.

In spatele decorului se poate monta de exemplu o pompa de recirculare sau un filtru care sa asigure miscarea cat mai ampla a apei din acvariu.

Decorurile peste 120cm lungime sunt executate din 2 piese. Acestea sunt imbinate la mijloc cu bride speciale care asigura alinierea celor doua parti din decor.
Daca doriti puteti lipi cu silicon si imbinarea intre cele doua piese ale decorului.

Unde este necesar ca dimensiunile decorului sa fie ajustate se poate taia cu un flex cu panza pentru fibra de sticla .Pentru siguranta dumneavoastra folositi ochelari de protectie si nu lasati copii sa manevreze masina de taiat.

Curatarea decorului

Decorul se poate curata cu un burete fara a se folosi substante chimice care pot dauna acvariului!

Nu folositi materiale abrazive care pot indeparta stratul de protectie si culoarea decorului.

In functie de parametrii apei pe decor se pot depune diferite sedimente!

Acest fenomen este natural si uneori aceste sedimente nu pot fi indepartate.

IndicațiiApa dulce
MaterialRasina & fibra de sticla
Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosiri cookie-urilor. Afla mai multe.