JBL ProScan

JBL ProScanJBL JBL

2542000

N/A

Set de teste pentru acvariu JBL Proscan

Detalii

Livrare in 2-4 zile

72.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 7 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 7 puncte în valoare de 2.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Analiza fotometrice si diagnoza a apei din acvariu (pond) cu telefonul smartphone.
Laborator de testere cu cele mai importante valori ale apei de acvariu si apei din pond (iaz), cu citire simulatana, analiza precisa, tehnologie inovatoare cu ajutorul telefonului smartphone.
Aveti nevoie:
* de JBL PROSCAN SET - care include cardul PROSCAN COLORCARD si setul cu 24 benzi de analiza cu cele mai importante valori necesare analizei apei (GH, KH, pH, NO2, NO3, Cl2, CO2) si
* sa descarcati programul JBL PROSCAN-APP (gratuit) - o tehnologie inovatoare de recunoastere a culorilor, cu diagnosticare si recomandari necesare.
JBL PROSCAN analizeaza simultan cele mai importante valori ale apei din acvariu sau apei din iaz (pond) cu ajutorul telefonului smartphone.
Conține 24 de benzi de analiză (GH, KH, pH-ul, NO2 (nitrit), NO3 (nitrat), CL2 (clor) și CO₂), cu aplicare pe JBL ProScan ColorCard.
Graficul de culoare servește ca referință la scanarea benzii de analiză.
Rezultatul este evaluat și, dacă este necesar, sunt afișate instrucțiuni pentru a arăta cum se pot optimiza valorile apei.
Aplicația necesara este disponibila gratuit.
Ghid de inițiere rapidă: 
Scufundati banda de analiză în apă de analiza timp de 1 secundă, se agită, și pune-o pe graficul de referință de culoare. 
Folosind aplicația gratuită ProScan (în Apple Store și Google PlayStore) selectati tipul de apă, scanati graficul de culoare ca un cod QR și așteptati o perioadă scurtă de timp pentru a primi rezultatul (aplicația va calcula in cât timp este nevoie). 
Rezultatul va fi afișat în mg / l, ° duritate și valoarea pH-ului. 
Valorile vor fi evaluate de către aplicație (bun - mediu - slab), și se vor face, de asemenea, recomandări pentru optimizare, daca este cazul. 
Condițiile de iluminare ambiental vor fi evaluate și luate în considerare pentru calibrarea culorilor în mod automat. 
JBL ProScan a fost conceput special pentru o evaluare folosind paleta de culori. 
Precizia nu poate fi garantată cu alte teste.
IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.