Hill's Dieta Pisica Gastrointestinal BiomeHill's Hill's

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 1.5 kg
  • 5 kg

99.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 32 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 32 puncte în valoare de 9.60 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Hill's PRESCRIPTION DIET Feline Gastrointestinal Biome - dieta veterinara pentru pisici cu tulburari gastrointestinale.

Cu ActivBiome+, o tehnologie inovatoare, este o dietă pentru animale de companie formulată special de către nutriționiști și medici veterinari pentru îngrijirea tractului digestiv și este dovedită clinic pentru hrănirea și activarea microbiomului intestinal, pentru a elibera compuși benefici anti-inflamatori și antioxidanți.

Este formulată pentru a ajuta la susținerea scaunelor regulate și sănătoase, a sănătății digestive și bunăstării.

Disponibilă sub formă de crochete crocante și tocăniță irezistibilă, astfel încât să fie mai simplu pentru proprietarii de animale să respecte recomandarea dvs. nutrițională.

Indicații:

• Constipație

• Enteropatii tratabile cu fibre

• Diaree cauzată de antibiotic

• Enteropatii cauzate de steroizi

• Diaree infecțioasă

• Megacolon (tratabil cu fibre)

Nu se recomandă pentru: Creștere/reproducție, afecțiuni renale cronice, afecțiuni cardiace

Nutriție clinică bazată pe dovezi: Cu tehnologia ActivBiome+, dovedită clinic pentru hrănirea și activarea microbiomului intestinal, pentru a elibera compuși benefici anti-inflamatori și antioxidanți, pentru a susține sănătatea digestivă și bunăstarea.

Informații suplimentare: Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hrană pentru pisici cu ActivBiome+, o tehnologie inovatoare, este formulată special de nutriționiști și medici veterinari pentru îngrijirea tractului digestiv, susținerea scaunelor sănătoase și regulate și susținerea sănătății digestive.

Pentru o recuperare optimă din episoadele de tulburări acute GI, recomandăm folosirea acestei hrane timp de cel puțin 7 zile (1-2 săptămâni pentru cazurile acute, 3-12 săptămâni pentru maldigestie sau pe termen lung cât timp este necesar).

Acestă hrană poate fi folosită pe termen lung.

Emblema S+OXSHIELD: reduce riscul de a dezvolta pietre de tip struvit sau oxalat de calciu.

INGREDIENTE Cu pui: făină din carne de pui (14%) și curcan, făină din gluten de porumb, grăsime animală, brizură de orez, porumb, grâu, coji măcinate de nuci pecan, celuloză, pulpă de sfeclă deshidratată, hidrolizat, minerale, semințe de in, orz, ovăz, pulpă de citrice deshidratată, ulei de pește, ulei de soia, merișoare deshidratate, dovleac deshidratat, fructooligozaharide (0.5%), vitamine, taurină, psyllium, oligoelemente și beta-caroten. Conține antioxidant natural (amestec de tocoferoli).

IngredientePui
Tip hranaDieta veterinara