Taste Of The Wild Rocky Mountains Feline, 7kgTaste Of The Wild Taste Of The Wild

N/A

Hrana pentru pisici Taste of the Wild Rocky Mountains

Detalii

Stoc epuizat

159.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 15 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 15 puncte în valoare de 4.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Hrană fără cereale, din carne moale de vânat și somon afumat plus cartofi dulci, fructe și legume. Are multe proteine și e delicioasă - pentru pisici de toate rasele și vârstele.
Hrana este produsă în USA din carne de vânat gătită și din somon afumat. Rețeta este fără cereale și include cartofi dulci sănătoși și mazăre, oferind nutriția potrivită pisicilor de orice rasă și vârstă. Conținutul mare de proteine asigură vitalitate și sănătate pisicii dumneavoastră în fiecare etapă a vieții, iar antioxidanții naturali îi întăresc sistemul imunitar.
Taste of the Wild corespunde dietei naturale a pisicilor și totodată ia în considerare schimbările cauzate de stilul de viață sedentar și cu mese regulate al pisicilor domestice.

De ce este Taste of the Wild o hrană atât de diferită:
 • Carne delicată de vânat și somon afumat - aceste ingrediente special selectate furnizează proteine și grăsimi ușor de digerat și pisica le asimilează bine folosindu-le ca surse optime de energie.
 • Carne uscată de pui - carnea uscată de pui este gustoasă și îi furnizează pisicii aminoacizi esențiali și vitamina B3 naturală.
 • Fără cereale -rețeta fără cereală îi oferă pisicii dumneavoastră o hrană completă pentru sănătatea optimă si vitalitate. Mulți veterinari consideră cerealele din mâncare ca fiind o cauză pentru probleme de sănătate, nivelul ridicat de carbohidrați din cereale poate duce la obezitate, diabet, probleme digestive și alte afecțiuni.
 • Amestec echilibrat de proteine pentru un profil optim de aminoacizi - aminoacizii sunt componentele de bază pentru un organism sănătos. Peștele marin are un conținut bogat de acizi grași Omega-3 (DHA, EPA) care contribuie la sănătatea pielii și strălucirea blănii.
 • Sistemul digestiv - rădăcina uscată de cicoare și extractul de Yucca Schidigera mențin echilibru florei intestinale, sprijină și întăresc sistemul imunitar
 • Antioxidanți naturali - fructele și legumele proaspete furnizează antioxidanți și au un conținut ridicat de zinc, vitamina E și seleniu
 • Acizi grași Omega - acizii grași Omega-6 și Omega-3 ajută la menținerea sănătății pielii și frumuseții blănii
 • Cartofii dulci - exoticii cartofi dulci sunt hrănitori și delicioși, sunt ușor de digerat și furnizează energie plus vitamine B, vitamina C precum și minerale
 • Afine și zmeură - sunt bogate în fitonutrienți cu rol antioxidant și citoprotector
 • Roșii - roșiile furnizează fibre vegetale pentru o digestie sănătoasă și conțin vitamine benefice, precum și antioxidanți puternici ca beta-carotenul și licopenul
 • Minerale chelate -minerale și oligoelemente sub formă organică
Taste of the Wild Rocky Mountain este ideală pentru pisici de toate rasele și vârstele și le oferă o nutriție naturală.
Ingrediente:
carne uscată de pui, mazăre, cartofi dulci, grăsime de pui, proteine de cartofi, carne prăjită de vânat, somon afumat, aromatizator natural, carne de pește oceanic, clorură de metionină, clorură de potasiu, taurină, clorură de colină, rădăcină de cicoare uscată, roşii, afine, zmeură, extract de yucca yucca schidigera, Enterococcus faecium, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei și Lactobacillus plantarum, Trichoderma longibrachiatum, extract de fermentare uscat, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, D, E), minerale ((proteinat de fier, proteinat de zinc, proteinat de cupru, proteinat de mangan, sulfat de fier, sulfat de zinc, sulfat de cupru, sulfat de mangan), iodat de potasiu, oxid de mangan, biotină, pantotenat de calciu, selenit de sodiu, acid folic.


Nutriție garantată:
Rocky Mountain Feline este formulată pentru a satisface profilurile de nutrienţi recomandate de AAFCO (Association of American Feed Control Officials).
Recomandări de hrănire:
Următoarele cantități sunt doar pentru ghidaj. Vă rugăm să adaptați porțiile de hrană pentru a menține greutatea optimă a pisicii. Lăsați pisica să se obișnuiască încet cu noul tip de hrană.

Măsură standard – 1 cupă = 100 g

Pentru pisicuțe
Greutate pisică
până la 16 săptămâni
5-7 luni
7-9 luni
9-12 luni
0.5 - 2 kg
1/2 - 1 1/4 cupă
1/3 - 2/3 cupă
1/4 - 1/2 cupă
1/4 - 1/2 cupă
2 - 3 kg
1 1/4 - 1 1/2 cupă
2/3 - 1 cupă
1/2 - 3/4 cupă
1/2 - 2/3 cupă
3 - 4.5 kg
1 1/2 - 1 3/4 cupă
1 - 1 1/4 cupă
3/4 - 1 cupă
2/3 - 3/4 cupă
4.5 - 6 kg
-
1 1/4 - 1 1/2 cupă
1 - 1 1/4 cupă
3/4 - 1 cupă

Pentru pisici adulte:
Greutate pisică
Porție hrană
1.5 - 2.5 kg
1/3 - 1/2 cupă
2.5 - 5 kg
1/2 - 2/3 cupă
5 - 7.5 kg
2/3 - 1 cupă
+ 7.5 kg
1 - 1 1/4 cupă
IngredientePui
VarstaToate stadiile
Fara cerealeDa
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.