Royal Canin Urinary Care, 4kgRoyal Canin Royal Canin

217400

N/A

Hrana pentru pisica Royal Canin Urinary Care

Detalii

Stoc epuizat

150.00 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 15 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 15 puncte în valoare de 4.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Hrană completă pentru pisici adulte, pentru îmbunătățirea sănătății rinichilor și prevenirea pietrelor renale & bolilor asociate, rație ideală de minerale pentru un ph cu valoare redusă.
Royal Canin Urinary Care este o mâncare completă pentru pisici care sunt predispuse la a forma pietre struvite sau oxalate. Formula specială este special ajustată la cerințele nutriționale ale acestor pisici și are un nivel optim de minerale pentru a ajuta la reglarea și reducerea ph-ului urinat.Urina pisicii e predispusă la a forma cristale, în funcție de diverși factori, precum un aport prea mic de lichide și o valoarea nepotrivită de minerale care pot cauza pietre urinare. Complicații precum probleme ale vezicii și rinichilor apar destul de des. Royal Canin Urinary Care îmbunătățește eficient sănătatea rinichilor după 10 zile de folosire datorită nivelului ideal de minerale și asigură un ph redus.
Eficiență dovedită: hrănirea exclusivă cu URINARY CARE peste 10 zile dublează răspunsul pozitiv în cea ce privește tractul urinar inferior.
Prezentare pe scurt a caracteristicilor produsului:
  • Hrană completă pentru pisici adulte
  • Pentru sprijinirea sănătătii rinichilor și prevenirea apariției pietrelor renale
  • Evită complicații precum infecții ale vezicii sau boli renale
  • Eficiență dovedită: folosirea exclusivă timp de 10 zile a URINARY CARE dublează, conform studiilor Royal Canin, reacția pozitivă a tractului urinar inferior, în comparație cu o altă hrană pentru pisici
  • Nivel ideal de minerale: oferă un echilibru minerale
  • Reglează valoarea ph-ului: nivelul ajustat de minerale asigură o valoare redusă a ph-ului și astfel se reduce concentrația urinei
  • Rețetă delicioasă pentru cea mai bună acceptanță
Ingrediente:
proteine de pasăre (uscate), porumb, izolat de proteine vegetale*, orez, grâu, grăsimi animale, lignoceluloză, gluten de porumb, proteine animale (hidrolizate), făină de porumb, minerale, sfeclă, drojdie, ulei de soia, ulei de pește, făină de tagetes (sursa de luteină).
Aditivi
Aditivi nutriționali:
vitamina A (19.500 IE/kg), vitamina D3 (700 IE/kg), fier (37 mg/kg), iod (3,7 mg/kg), cupru (11 mg/kg), mangan (48 mg/kg), zinc (145 mg/kg), seleniu (0,06 mg/kg) - conservanți - antioxidanți.
Ghid de hrănire:
Greutate pisică
Greutate ideală
Supraponderabilitate
3 kg
45
36
4 kg
55
44
5 kg
65
52
6 kg
74
59
IngredientePui
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.