Newa Pompa Iaz Fontana 6000

Newa Pompa Iaz Fontana 6000Newa Newa

05503065

24 luni

Stoc epuizat

990.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 99 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 99 puncte în valoare de 29.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Newa Pompa Iaz Fontana este o pompă multifuncțională pentru fântâni și statui, prevăzută cu un dispozitiv electronic de control care analizează starea de funcționare. 
Sunt incluse accesorii pentru utilizarea cu elemente de efecte speciale cu apă, fântâni ornamentale sau pentru a furniza fluxuri. 
Rotorul puternic mono-direcțional, elicea orientată special și ieșirea de apă tangențială oferă pompei performanțe excepționale cu un consum redus remarcabil. 
Proiectată cu cele mai avansate soluții tehnice și cele mai bune materiale, această pompă poate funcționa constant pe parcursul întregului an. Poate fi folosită complet submersibilă sau extern. Motorul este echipat cu un dispozitiv electronic (protector termic), care protejează pompa în eventualitatea supraîncălzirii. 
Aceasta pompă necesită o întreținere ușoară. 
Funcția de debit a apei și priza secundară pot fi ajustate cu ajutorul robinetului dublu. 
Telescopul tubular este reglabil în înălțime și poate fi rotit datorită îmbinării pentru o instalare ușoară și, de asemenea, în cazul unei adâncimi neuniforme.
Caracteristici:
Consum: 70 W
Debit: 6000 l/h
Înălțime refulare : 3,60 m
Cablu alimentare: 10 m
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.