Aquael Filtru Iaz KlarJet 15000

Aquael Filtru Iaz KlarJet 15000Aquael Aquael

81219000020

N/A

Livrare in 2-4 zile

Stoc limitat

2,572.99 Lei

Opinia clientilor

  0728332800 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 257 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 257 puncte în valoare de 77.10 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
Aquael kit complet de filtrare pentru iazuri Klarjet 15000
FILTRARE COMPREHENSIVA SI STERILIZAREA IAZURILOR
Descrierea produsului
Setul de filtre KLARJET este proiectat pentru a fi instalat in afara iazurilor de apa, pe malurile lor sau pe o sursa de cascada.
CONTINUTUL PACHETULUI STANDARD
Filtrul standard KLARJET include un filtru, o pompa AQUAEL AQUAJET PFN compatibila, un furtun pentru gradina, manualul de operare si 2 clipsuri jubilee. In plus, setul de filtre KLARJET include un sterilizator UV. Lumina UV-C emisa de sterilizator lupta eficient impotriva algelor, bacteriilor si a altor agenti patogeni.
Filtrul KLARJET asigura filtrarea eficienta si biologica si sterilizarea apei. Buretele dens indeparteaza impuritatile solide din apa.
Compusii de azot dizolvati in apa sunt oxidati cu succes de bacteriile nitrificatoare care prolifereaza pe suprafata bio-bilelor.
Sterilizatorul UV puternic rezolva cu promptitudine problema algelor plutitoare si a bacteriilor si protozoarelor daunatoare.
Seturile de filtre KLARJET sunt proiectate pentru a fi instalate in exteriorul iazurilor. Aceasta solutie are avantajul accesului usor pentru intretinere. In plus, filtrul nu ocupa nici un spatiu in iaz, care ar putea fi folosit de plante si pesti. Containerul filtrului furnizat impreuna cu setul de filtre KLARJET are un orificiu de preaplin pentru a-l proteja de preaplin.
Cand filtrul este in functiune, apa tratata iese din orificiile inferioare ale filtrului si in furtunurile care il transporta inapoi in iaz.
MEDII DE FILTRARE
Filtrul KLARJET este livrat cu bureti fara fenol si bile din polistiren stratificat.
Buretele fara fenol este utilizat pentru filtrarea mecanica. In plus, acesta constituie un mediu deosebit de favorabil pentru dezvoltarea culturilor bacteriene responsabile de eliminarea poluantilor biologici din rezervor.
Bilele din polistiren au noduri si orificii speciale. Actiunea lor se bazeaza pe diferentierea conditiilor aerobe pentru procesele biochimice. Pe suprafata lor exterioara, conditiile aerobe sunt favorabile oxidarii compusilor organici.
Caracteristici :
-Capacitate pentru iazuri de pana la 15.000 l
-Diametru conectori 1/2-3/4-1 
-Lingime cablu alimentare 10 m
-Functionare in apa sau in afara apei
-Lampa UV Inclusa 11W 
-Contine pompa apa Aquael PFN 7500 
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.