Discount Enzivet

EnzivetStangest Stangest

N/A

Livrare in 2-4 zile

 • 1 blister - 10 tablete
 • 60 tablete
 • 300 tablete

24.99 Lei

29.99 Lei

-5.00 Lei

Opinia clientilor

  0724831425 (L-J: 10-16; V:10-14)
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
 5% reducere la prima comanda

La acest produs primești 45 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 45 puncte în valoare de 13.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Stangest Enzivet - Supliment alimentar complementar pe baza de enzime vegetale, ce permite o asimilare mai buna a alimentelor favorizand astfel biodisponibilitatea. 

Indicat in mod special in cazurile de pancreatita exocrina sau de simptome de malabsorbtie. Enzimele au un rol primordial in mentinerea sanatatii si a bunei functionari a aorganismului. Enzimele utilizate in aceasta formula sunt de origine vegetala, extrase din ciuperci si au un mare avantaj in comparatie cu enzimele de origine animala. Acestea din urma necesita o pelicula de protectie impotriva acizilor gastrici, si sunt astfel mai greu de administrat, in comparatie cu enzimele de origine vegetala care pot actiona in medii cu PH cuprins intre 3.2 si 9 si astfel sa isi indeplineasca functiile inca de la inceputul procesului digestiv.

Ingrediente: Fiecare comprimat contine : Alfa-amilaza 1550 UI, Lipaza 1000 UI, Proteaza 400 UI,  Beta-Xilanaza 200 UI, Beta-Glucanaza 137 UI.

Indicatii/ Proprietati: Enzivet este recomandat in tratarea patologiilor derivate din functionarea defectuoasa a procesului digestiv.

 • simptome de malabsorbtie

 • pancreatita exocrina

 • miros urat datorat digestiei deficitare

 • probleme digestive- diaree, pierderi de greutate

 • tulburari ale sistemului imunitar

 • letargii

 • flatulente

 • Alergii alimentare datorate permeabilitatii intestinale

 • afectiuni ale pielii, caderi ale parului

 • coprofagie

In cazul sindromului de malabsorbtie se recomanda amestecarea produsului cu portia de hrana umeda cu jumatate de ora inainte de administrare.

Pentru patologiile  complexe cum sunt alergiile, atopiile, bolile autoimune care de obicei sunt urmate de disbioze intestinale clinice se recomanda realizarea unui studiu de diagnostic  exhaustiv pentru a elimina posibilitatea de suprapopulare cu ciuperci si repopularea florei intestinale cu bacterii conexe.

Este foarte important de luat in considerare utilizarea terapeutica a enzimelor ca sprijin in combaterea afectiunilor cronice ale pielii deaorece in majoritatea  cazurilor acestea sunt urmate de probleme de malabsorbtie.

In mod frecvent pacientilor le sunt prescrise tratamente pe baza de suplimente ce contin acizi grasi nesaturati. Daca pacientul sufera de sindromul malabsorbtiei acizii grasi vor fi absorbiti cu dificultate, complicand si mai mult starea pacientului. 

Enzimele au evidentiat capacitatea de a combate in mod efectiv si alte patologii ale sistemului digestiv ,in afara celor conventionale, cum sunt de exemplu raumatismele tesuturilor moi, prin actiunea lor analgezica. Au efect imunomodulator si anticancerigen. 

Mod de administrare: Animale tinta: 

Caini, pisici, pasari, iepuri, cai si animale exotice. Se administreaza oral, impreuna cu hrana.

 • 1 comprimat/ 10 kg gv/ 2 ori pe zi

Doza recomandata pentru intretinere pe o perioada de tratament de 60 zile. La sfatul medicului veterinar si in functie de starea de sanatate a animalului doza poate fi crescuta.

Depozitare: A se depozita in conditii ferite de umezeala si expunere directa la soare, la temperatura camerei.

ATENTIE! Doar pentru uz veterinar!

A nu se lasa la indemana copiilor! Va rugam sa contactati medicul veterinar inainte de recomandarea sau folosirea acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale.