JBL Fungol Plus 250

JBL Fungol Plus 250JBL JBL

1006300

N/A

Livrare in 2-4 zile

65.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 6 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 6 puncte în valoare de 1.80 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

JBL Fungol Plus 250

 2 x 100 ml solutie aditiv pentru 750 L apa de acvariu.

Ingrediente active în functie de sortiment si cantitate:

* Fungol Plus 250 (K1) 100 ml contine: Oxalat de verde malachit 37.5 mg; Etacridin lactat 1500 mg.

* Fungol Plus 250 (K2) 100 ml contine: Povidone iodine 3750 mg.

Medicatie pentru tratarea pestilor de acvariu împotriva micozelor externe (infectii fungice) provocate de ciupercile din familia Saprolegniaceae.

Simptome: Membrane albicioase, ca niste bile de vata ce pot aparea pe toate membrele externe sunt simptome ale acestui tip de infectie. Infectia fungica vizibila este adesea o infectie secundara, care poate proveni spre exemplu din rani ale pielii. O infectie bacteriana care distruge membrana mucoasei si straturile superioare ale pielii pestilor reprezinta cauza principala.

Contraindicatii: Nu sunt cunoscute.

Atentie: Nevertebratele de apa dulce (crevetii, crabii, melcii, etc.) pot manifesta lipsa de toleranta. Ca o masura de precautie acestea trebuie excluse de la tratament. Pestii fara solzi (grindelul si pisica de mare) si pestii slabiti pot fi sensibili la medicatie.

Reactii adverse: Nu sunt cunoscute. În cazul în care observati reactii adverse ale pestilor dumneavoastra, va rugam sa ne informati, anuntând de asemenea veterinarul sau farmacistul.

Pentru pestii ornamentali de acvariu

Instructiuni de utilizare

Utilizare: Înaintea utilizarii, carbunele activ din filtru trebuie îndepartat, aparatele UV-C si de fertilizare cu CO2 trebuie oprite. 50 % din cantitatea de apa trebuie schimbata înaintea aplicarii. Acvariul trebuie aerisit cu ajutorul unei pompe cu diafragma cu un dispozitiv de ventilare în timpul tratamentului.

Medicatia trebuie aplicata în general dimineata, iar pestii tinuti sub observatie.

IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.