JBL AutoFood

JBL Hranitor Pesti AutoFoodJBL JBL

12 luni

Livrare in 2-4 zile

196.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 19 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 19 puncte în valoare de 5.70 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

JBL Hranitor Automat Acvariu - Distribuitor automat pentru peşti de acvariu pentru hrană granulată.

Hranitor automatic pentru pesti, cu posibilitate de setare a 4 hraniri pe zi, pentru hrana sub forma de granule.
Poate fi utilizat cu orice hrana sub forma de granule de pana la 3 mm.
Functioneaza cu 3 baterii de tip AA 1,5V (incluse in colet).
Cu conexiune la pompa de aer pentru a se pastra hrana uscata.
Instalare:
1. În funcţie de cerinţe, JBL AutoFood poate fi montat în acvariu, fie cu manşoane de aspiraţie sau prin montarea cu ajutorul unei cleme puternice. Împingeţi fie cele două mânere ale manşoanelor de aspiraţie, fie montura clemei pe bara de suport a aparatului JBL AutoFood. Acordaţi spaţiu suficient între cele două mânere ale manşoanelor de aspiraţie, pentru a permite un suport stabil.
2. Fixaţi aparatul JBL AutoFood astfel încât să nu pătrundă stropi de apă prin deschizătura pentru alimentarea cu hrană, asigurându-se protecţia componentelor electronice împotriva umezelii.
3. Umpleţi camera de hrană cu granule. După caz, puteţi înşuruba un container de hrană sigilat JBL în deschizătura JBL AutoFood. Aplicaţi o presiune lejeră în sens descendent pentru a tăia automat folia de sigilare a containerului. Folia de sigilare va fi tăiată suficient de mult pentru ca hrana să cadă, iar folia să rămână ataşată de container fără a atinge pâlnia de dozare.
4. Opţional, puteţi conecta orificiul de aerisire de pe carcasa motorului la o pompă de aer. Prin aceasta, hrana va fi menţinută în permanenţă uscată.
5. Încercaţi alimentarea manuală, după cum s-a descris în capitolul anterior, ca test. Vor trece câteva teste până când canalul pâlniei este umplut cu hrană. Numai atunci alimentarea cu hrană va fi stabilă.
Poate fi montat pe acvarii cu sticla de pana la 28 mm grosime.
Intretinere:
1. Trebuie să aveţi la îndemână baterii noi de tipul AA în cazul în care afişajul bateriei indică o liniuţă. Înlocuiţi bateria atunci când nu  mai apare nicio liniuţă.
2. Curăţaţi dispozitivul cu o cârpă din microfibră, precum JBL WishWash. După caz, curăţaţi compartimentul pentru hrană şi canalul pâlniei cu ajutorul unei perii uscate.
Programare:
Se recomandă programarea înainte de instalarea acvariului:
1. Deschideţi compartimentul pentru baterie în direcţia săgeţii, introduceţi cele trei baterii potrivit simbolurilor şi închideţi din nou compartimentul pentru baterie.
2. Apăsaţi comutatorul ON/OFF. Va apărea pe ecran un simbol.
3. Apăsaţi „SET": Simbolul de timp se va aprinde intermitent pe ecran. Setaţi durata corectă apăsând "HR" şi "MIN". Apoi apăsaţi "SET".
4. Simbolul pentru alimentare 1 se va aprinde intermitent. Setaţi durata de alimentare dorită folosind "HR" şi "MIN". După aceea, setaţi cantitatea dorită de hrană apăsând în mod repetat pe buton. Apăsaţi din nou "SET". Sunt posibile 8 trepte. Treapta corespunzătoare depinde de dimensiunea granulelor şi va fi supusă unor încercări.
5. Setaţi orice alte intervale de timp pentru alimentare  în acelaşi mod (până la 4 alimentări) şi apăsaţi ''SET" pentru finalizare. În cazul în care o alimentare nu mai este necesară sau trebuie ştearsă, selectaţi durata la 00:00. Simbolul respectiv va dispărea de pe ecran.
6. Alimentare manuală: Apăsând butonul „alimentare manuală” de mai multe ori (până la 8 ori) poate fi setată o alimentare suplimentară cu volumul de hrană corespunzător. Alimentarea va începe la câteva secunde de la apăsarea butonului.
Aceasta este cea mai bună metodă de a încerca volumul de hrană.
7. După oprirea dispozitivului JBL AutoFood cu ajutorul comutatorului ON/OFF, toate setările rămân neschimbate, iar cronometrul continuă să funcţioneze. După îndepărtarea bateriilor, totul necesită reprogramare.
8. Apăsând în mod repetat pe „SET", puteţi vizualiza diferitele alimentări pe care le-aţi programat.
9. Dacă nu apăsaţi niciun buton timp de 30 secunde, pe ecran va apărea automat intervalul de timp.
Informaţii importante:
1. Eliminare: Acest dispozitiv nu se va arunca la coşul de gunoi menajer. Respectaţi cerinţele locale privind eliminarea aparatelor electrice.
2. În cazul în care bateriile nu sunt folosite timp îndelungat, scoateţi-le din unitate. JBL nu îşi asumă răspunderea pentru daune cauzate de baterii uzate.
3. Bateriile uzate sau deteriorate nu vor fi aruncate la coşul de gunoi menajer! Bateriile vechi vor fi transportate la distribuitor sau la punctele publice de colectare.
Garanţie.
Cumpărătorului final al echipamentului JBL i se acordă o garanţie extinsă de 3 ani de la data cumpărării.
Garanţia acoperă defectele de asamblare şi material. Garanţia nu acoperă componentele supuse uzurii, precum pâlnia de dozaj şi cuţitul pentru foia de sigilare, nici deteriorările produse de factori externi sau manevrare necorespunzătoare. Ne rezervăm dreptul de a înlocui sau repara componentele defecte sub garanţie la libera alegere.
Culoare: negru / alb.
Dimensiuni produs: 
* inaltime:100 mm
* lungime:180 mm
* latime:80 mm

Tip produsAccesoriu hrană
MaterialPlastic
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.