JBL Salimetru / Hidrometru

JBL Hidrometru AcvariuJBL JBL

6140800

N/A

Livrare in 2-4 zile

117.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 11 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 11 puncte în valoare de 3.30 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
JBL Salimetru / Hidrometru - PRECISION - PENTRU VERIFICAREA CU REGULARITATE A DENSITAŢII APEI

Se foloseşte pentru măsurarea densităţii apei marine. Conferă o acurateţe a rezultatului de 0,0005 unităţi. Are integrat termometru şi scală de corecţie a temperaturii. Zona verde de pe scală reprezintă măsura perfectă a densităţii apei.

INDICAŢII DE FOLOSIRE:
Umpleţi eprubeta, aproximativ pe jumătate, cu apă din acvariul dumneavoastră şi introduceţi uşor hidrometrul în eprubetă şi apoi lăsaţi hidrometrul timp de un minunt pentru a se stabiliza termometrul din interiorul hidrometrului. Citirea hidrometrului ar trebui să fie luată la nivelul la care vârful hidrometurlui atinge apa, în acelaşi timp având grijă să citiţi partea de jos a meniscului (ignoraţi suprafaţa peliculei de apă ce se ridică pe marginile hidrometrului). Citirea hidrometrului poate necesita ajustări, în funcţie de temperatura apei.

Dacă citirea termometrului se află pe banda verde (aproximativ 25°C) nu necesită nici o ajustare, cu toate acestea, dacă citirea termometrului este în afara benzii verzi, este necesară o ajustare a citirii hidrometrului:
A se adăuga sau scădea corecţia citirii termometrului la/de la citirea hidrometrului +/- 0.00X (exemplu 1.022 + 1 = 1.023).
Dacă valorile citite sunt mai mici decât necesarul peştilor (exemplu 1.018 în loc de 1.022), adăugaţi sare. Dacă valorile sunt mai mari decât necesarul peştilor (exemplu 1.026 în loc de 1.022), adăugaţi apă dulce. De fiecare dată când ajustaţi apa, fie cu apă sărată, fie cu apă dulce, verificaţi din nou valorile (cantitatea de sare pentru a creşte valoarea necesară depinde de tipul de sare pe care îl folosiţi). Clătiţi hidrometrul după fiecare utilizare.

Dacă valoarea are o diferenţă mai mare de 0,002 recomandăm să ajustaţi treptat până la valoarea corectă, deoarece ajustările bruşte au efecte negative asupra peştilor dumneavoastră. În scopul de a menţine mediul optim al acvariului, recomandăm să faceţi teste frecvente, ceea ce însemnă schimbări mai puţin severe a densităţii apei.
MaterialSticla
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.