JBL pH-PlusJBL JBL

N/A

Livrare in 2-4 zile

  • 100 ml
  • 250 ml

24.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 3 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 3 puncte în valoare de 0.90 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!
JBL pH-Plus - Solutie pentru cresterea pH-ului din acvariile cu apa dulce si apa sarata 
Pentru a adapta valoarea pH-ului la nevoile peștilor și nevertebratelor în acvarii cu apa dulce  și cele cu apă sărată, cresterea pH-ului va fi realizata prin intermediul cresterii duritatii carbonului.
• În apă dulce: ridică şi stabilizează nivelul pH-ului prin creşterea durităţii carbonului. Doze repetate vor creşte duritatea carbonului a apei moi până la nivelul cerut. Nivelul de pH poate fi ridicat până la maximum de 8.5 dacă este necesar. 
• În apă sărată: Duritatea carbonului (CH) poate fi ajustată până la 10-12o GCH , nivelul natural al apei de mare, fixând nivelul pH-ului la valoarea necesară de 8.2-8.5.
Intrebuintare: 
Utilizare: 10 ml pentru 40 l de apă creşte duritatea carbonului cu aproximativ 1 GCH, astfel ridicând nivelul pH-ului cu 0.2-0.5 de unităţi până la 8.5 pH, în funcţie de nivelul iniţial. Nivelul pH-ului trebuie măsurat 1-2 zile după tratament, înainte de aplicarea unui tratament adiţional, dacă este necesar, pentru a asigura nivelul cerut.
Dozare:
  • 10 ml  solutie la 40 l apă. Rezultă într-o creștere de aproximativ 1 ° dKH.
Motive pentru a folosi produsele JBL 
Peștii trebuie să se simtă la fel de acasă in  acvariu ca și în sălbăticie. 
Transformați-vă apa de acvariu în apă asemănătoare biotopului pentru a vă proteja locuitorii de acvariu cu substanțe naturale. 
Apa de la robinet este plină de substanțe nocive pentru pești. Apa de la robinet conține metale grele, cum ar fi cuprul, zincul și plumbul. 
Pentru a face ca apa să fie adecvată pentru pești, nu trebuie să conțină metale grele, clor și cloramină. Apa este făcută adecvată pentru pești prin neutralizarea acestor substanțe folosind aparate de epurare a apelor uzate. Avantajele solutiilor  de tratare a apei JBL: poluanții din apa de la robinet sunt neutralizați, nutrienții sunt adăugați, mucoasele, branhiile, pielea și aripioarele sunt protejate cu aloe vera.
IndicațiiApa dulce
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.