Prodibio BioKit ReefProdibio Prodibio

220792

N/A

Livrare in 2-4 zile

153.99 Lei

  0728332800
  office@happypets.ro
  Livrare gratuită de la 149.00 lei.
  Dacă te răzgândești, returnează în 14 zile.

La acest produs primești 15 puncte de loialitate. În coșul tău sunt în total 15 puncte în valoare de 4.50 Lei.

Mai adauga produse in valoare de 149.00 Lei pentru LIVRARE GRATUITA!

Prodibio BioKit Reef

Setul BioKit Reef este un set complet pentru ingrijirea acvariului dvs. ce contine:

  • Bio Digest - 5 fiole - elimina deseurile organice si asigura cea mai buna calitate a apei, prin reducerea nitratilor si a fosfatilor.
  • Reef Booster - 5 fiole - imbogatit cu acizi grasi esentiali, este proiectat pentru hranirea nevertebratelor, coralilor duri si a pietrelor vii.
  • Bioptim - 5 fiole - oligoelemente pentru accelerarea ratei metabolice.
  • Iodi+ - 5 fiole - mentine coloristica naturala a coralilor si previne albirea prin furnizarea de iod si elemente esentiale pentru cresterea si ndezvoltarea perfecta a coralilor.
  • Stronti+ - 10 fiole - este o sursa de strontiu enestiala pentru cresterea algelor rosii calcaroase precum si dezvoltarea scheletului coralilor tari.

Bio Digest contine tulpini bacteriene selectionate, nitrificatoare si cu capacitate ridicata de reducere a nitratilor si fosfatilor. Bio Digest realizeaza o filtrare biologica si purifica biologic acvariile prin inlaturarea deseurilor organice datorita continutului de bacterii heterotrofe: Paracoccus denitrificans si Pseudomonas stuzerii. Aceste bacterii preiau activitatea de descompunere cu fiecare noua generatie care continua activitatea inceputa de cele precedente, purificind astfel solul si filtrele (reduc nitratii si fosfatii) si  previn  cresterea algelor. Aflate intr-o permanenta competitie pentru procurarea hranei cu microorganismele patogene, bacteriile impiedica inmultirea acestora, imbunatatind astfel calitatea apei si reducind riscul aparitiei bolilor (uneori inexplicabile).

Bacteriile heterotrofe din Bio Digest curata biologic acvariul, fiecare tulpina completind activitatea celei precedente. In acest mod se purifica acvariul, se reduc nitratii si fosfatii si se previne proliferarea algelor. Deoarece fiecare tulpina are o viteza de reproducere proprie, pentru a mentine proportia optima se recomanda utilizarea unei fiole de Bio Digest la 2 saptamini.

Atunci cand rata de inmultire a bacteriilor nu este constanta, proportia dintre ele incepe sa varieze. Pentru a pastra o proportie echilibrata, se adauga o fiola de Bio Digest la 2 saptamini, pentru 1000 l apa. Daca se doreste accelerarea procesului de purificare, doza nu va fi crescuta, ci se va administra mai des, de exemplu, saptaminal.

Bioptim asociat cu Bio Digest reda vigoare si sanatate pestilor si imbunatatesc calitatea apei. Rezultatul va fi o apa limpede, pesti si nevertebrate sanatoase.

Reef Booster este un supliment nutritiv complet pentru dezvoltarea nevertebratelor.

Este un produs de inalta calitate compus din microelemente care furnizeaza coralilor toate suplimentele nutritive, inclusiv acizii Omega 3 necesari pentru culoare.

Reef Booster a fost realizat de catre specialistii in acvacultura, avand la baza performantele obtinute in cresterea crustaceelor, a molustelor si a scoicilor.

Chiar si coralii duri simbiotici cu zooxantelele, au nevoie de suplimente nutritive.

Reef Booster favorizeaza cresterea si dezvoltarea coralilor, a molustelor si a microfaunei reducand fosfatii si nitratii, hranind si dezvoltand bacteriile anaerobe aflate pe coralii duri.

Fiolele asigura conservarea de lunga durata.

Bioptim Marine accelereaza activitatea bacteriilor aerobe, anaerobe si facultative prezente in acvariu.

Bioptim Marine accelereaza de asemenea si activitatea bacteriilor care reduc nitratii, fosfatii, carbohidratii, reduce aparitia algelor filamentoase si imbunatatesc calitatea apei.

Microorganismele care ajuta bacteriile sa digere deseurile organice se gasesc adesea in numar mic intr-un acvariu. Cauzele pot fi retinerea sau eliminarea acestora in timpul proceselor biologice din acvariu.

Bioptim Marine reduce BOD – consumul biologic de oxigen – contribuind astfel la cresterea potentialului Redox.
Efectul probiotic al Bioptim Marine reduce infectiile bacteriene si micozele. Bioptim Marine in combinatie cu Bio Digest revitalizeaza acvariul dumneavoastra.

BIOPTIM în asociere cu BIO Digest revitalizeaza acvariul dumneavoastra.

Rezultatul este un acvariu curat si pesti sanatosi. Rezultatul va fi o apa curata, pesti si nevertebrate sanatoase. Iodi+ este un supliment de iod foarte necesar acvariilor de recif Iodul este un oligoelement deosebit de important, care este eliminat cu rapiditate de catre nevertebrate, protein skimmer, carbune activ, alge sau prin dispersia in atmosfera.

Iodi+ furnizeaza  acvariului iodul necesar pentru dezvoltarea si mentinerea culorii nevertebratelor, le ajuta sa se adapteze usor la schimbarile de luminozitate si neutralizeaza excesul de oxigen produs de Zooxantele atunci cind iluminarea este excesiva.

Iodi+ este un compus iod / iodura care contine toate formele de iod necesare dezvoltarii si colorarii coralilor moi si duri.

Iodi+ este eficace in special pentru Xenia, Anthelia, Clavularia si alte specii de corali.

Folosit pe termen lung, are o actiune benefica asupra coralilor duri si favorizeaza inmultirea crustaceelor.

Strontiul este un oligoelement esential pentru acvariile de recif.

Stronti+ furnizeaza cantitatea de strontiu optima dezvoltarii armonioase a unui acvariu de recif si stimuleaza cresterea coralilor duri, a scoicilor si producerea de calcar rosu care intra in compozitia coralilor vii.  

Intr-un acvariu de recif stronbtiul este rapid epuizat, ceea ce inseamna ca o suplimentare cu strontiu este iminenta.

Fiecare fiola contine 130 mg de strontiu.

Acest lucru va permite controlul cantitatii de iod pe care îl adaugati în acvariul dumneavoastra.

Intr-un acvariu de recif, strontiu se diminueaza proportional cu calciu, astfel încât se poate calcula cerera de suplimentare de strontiu analizand rata de calciu.

Doza medie:

Bio Digest - 1 fiola / pana la 1.000 L apa acvariu, la fiecare 15 zile.

Reef Booster - 1 fiola la 400 L 1 data pe saptamana - se recomanda oprirea skimmer-ului si filtrului pentru 1/2 ora.

Bioptim - 1 fiola / 200 L apa acvariu la fiecare 15 zile.

Iodi+ - 1 fiola la 400 litri la 2 saptamani

Stronti+ - 1 fiola la 400 litri în fiecare saptamâna.

Nota : Fiolele, inainte de spargere, se agita cu fermitate. Aruncati in conditii de siguranta fiolele folosite. A nu se lasa la indemana copiilor.

Ambalare:
30 fiole.

IndicațiiApa sarata
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe.